Minicamping Bij nader Inzien in Lexmond
Boerencamping in de provincie Zuid-Holland

Minicamping Bij nader inzien in Lexmond, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland is dé camping voor de sportvisser en hun gezin. Naast het Merwedekanaal tussen Lek en Linge dus, viswater inovervloed. De camping is ruim opgezet en is voorzien van 45 staanplaatsen. De camping is vooral geschikt voor senioren want er zijn geen speeltoestellen. Natuurlijk zijn er ook wel gezinnen met kinderen welkom op minicamping Bij nader Inzien in Lexmond, een boerencamping in de provincie Zuid-Holland.

Minicamping Bij Nader Inzien in Lexmond, Zuid-Holland

 

De sanitaire voorzieningen op minicamping Bij nader Inzien in Lexmond zijn in ruime mate aanwezig. U kunt hier beschikken over een wasmachine en een koelkast. Voor de moderne kampeerder is er ook internet aanwezig. Alle plaatsen zijn voorzien van een 6 ampere stroomaansluiting. Mocht u anders willen kamperen dan in een tent of caravan, dan kunt u ook een trekkershut huren. Ook voor de fietsliefhebber kan het niet op, om maar een paar routes te noemen, Molenroute, Ooievaarsroute en Lingeroute.

boerencamping Bij Nader Inzien in Zuid Holland

 

Als u op minicamping Bij nader Inzien in Lexmond verblijft dan voelt u zich binnen de kortste keren één met de natuur.Er is veel ruimte om u heen, u kunt genieten van het vee, de volgels en de bootjes. Wanneer je wat aktiever wilt zijn zit je ook al goed, je staat er namelijk aan het begin van diverse prachtige wandelroutes. De routes voeren je door weilanden, boomgaarden, grienden en langs prachtige kleine slootjes vol leven.

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van minicamping Bij nader Inzien in Lexmond.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina