Minicamping Bij de Schaapskooi in Nijverdal
Boerencamping in de provincie Overijssel

De familie Vrielink van minicamping Bij de Schaapskooi in Nijverdal, een boerencamping in de provincie Overijssel zouden het erg fijn vinden indien u hun camping eens gaat bezoeken. De camping, gelegen in Twente op ± 3,5 km van het gezellige dorp Nijverdal, grenst aan het natuurgebied 't Wierdense veld. Het is een gezellige, rustige en verzorgde camping met 40 toeristische plekken, waarvan 10 seizoenplaatsen verdeeld over de 2 velden en 20 chaletplekken. Door de landelijke ligging is het een ideaal beginpunt voor eindeloze fiets- en wandeltochten. Natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen bij minicamping Bij de Schaapskooi in Nijverdal, een boerencamping in de provincie Overijssel.

minicamping Bij de schaapskooi in Nijverdal, boerencamping in Overijssel

 

Op deze mooi gelegen minicamping Bij de Schaapskooi in Nijverdal treft u ruime goedverzorgde comfortplekken, allemaal voorzien van elektra (6 amp.), water en rioolafvoer. Men biedt u rust en ruimte, voor de korte kampeerders is er een apart toeristisch gedeelte. Om u de rust en veiligheid te kunnen bieden is er een aparte parkeerplaats voor de auto's. Er is een luxe, verwarmd toiletgebouw, die is voorzien van toiletten, douches, wastafels met warm en koud water, af te sluiten wascabines en een babyroom. Het water wordt verwarmd door zonnecollectoren, waardoor dus ook et milieu bespaard wordt. tevens is er een chemisch toilet, is er een wasmachine, droger en een centrifuge.Op de camping zijngratis fietsroutes te krijgen.

Minicamping Bij de Schaapskooi is kort geleden uitgebreid, naast 40 toeristische plekken zijn er 20 jaarplaatsen gerealiseerd. Deze kavels zijn te huur en zijn ruim opgezet en voorzien van voldoende privacy, eigen stroom, gas en een vast rioolaansluiting en voorzien van 10 ampère stroom. Op deze camping zijn géén speeltoestellen en er is géén kantine. Dat betekent niet, dat er niets te beleven valt! Hieronder een kleine greep uit de mogelijkheden voor zowel jong als jong+ : avonturenpark Hellendoorn, attractiepark Slagharen, diverse wandelingen en fietstochten, 'de boer op in Overijssel', Aktiviteitenpark de Wilgenweard, een dagje winkelen in Duitsland (Nordhorn) en nog veel meer.....

Boerencamping Bij de Schaapskooi in Overijssel


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Overijssel?
Kijk dan eens op de website van minicamping Bij de Schaapskooi in Nijverdal

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina