Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

Onthaasten bij - Aquamarijn, dat is de slogan van Reinder en Jeanette, de eigenaren van o.a. Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal, een boerderijcamping in de provincie Drenthe. In de boerderij, behorende bij de minicamping zijn ook 2 luxe B&B kamers en 1 familiekamer gevestigd. De camping, gelegen in het weiland naast de boerderij, is omringd door een vogelvriendelijke houtwal. Het voormalige woonadres van Vincent van Gogh (Nieuw Amsterdam) en de enige stad in Drenthe met een kasteel (Coevorden) worden met elkaar verbonden door het Stieltjeskanaal. De Aquamarijn is gevestigd in een oude gerestaureerde Drentse boerderij met een authentiek stookhok ernaast. De charme van de karakteristieke bouwstijl, de smaakvolle inrichting, de tuin met eeuwenoude kastanje bomen en een prachtig uitzicht over het Drentse landschap maken uw verblijf elk jaargetijde tot een bijzondere ervaring. U wordt van harte uitgenodigd om de sfeer te proeven op Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal, een boerderijcamping in de provincie Drenthe.

 

Minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal

 

Op de ruim opgezette minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal heerst een rustgevende sfeer en hier wordt de charme van het Drentse platteland nog gewaardeerd. In de directe omgeving is nog de ongerepte natuur te vinden. De autovrije en vogelvriendelijke camping is uitermate geschikt voor volwassenen die van rust, ruimte en gezeligheid houden. Er zijn 15 prachtige ruime plaatsen allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken. Om de rust op de boerderijcamping te bewaren heeft men ervoor gekozen geen speeltoestellen e.d. te plaatsen. Op de camping is een totaal nieuwe sanitaire ruimte gecreërd met alle benodigde voorzienigen. Voor mensen die van fietsen houden is dit een perfecte overnachtings plaats. Op de minicamping wordt gratis WIFI aangeboden, u kunt dus heel gemakkelijk uw routes of andere activiteiten zelf samenstellen als u dat wilt. Ook is er een luxe stacaravan, voorzien van alle gemakken, te huur.

Pipowagen op Minicamping Bij Aquamarijn in Drenthe

 

Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal is centraal gelegen tussen allerlei fiets- en wandelroutes die door de Drentse bossen gaan en waar u regelmatig reeën, fazanten en hazen kunt zien lopen. Er is een overvloed aan bezienswaardigheden in de omtrek, zowel voor gasten die van natuur en cultuur houden als van historische landbouw werktuigen. Zo is er op 2 kilometer het voormalige verdedigingsbolwerk Schans de Katshaar. Ook voor visliefhebbers is het Stieltjeskanaal een prachtige visstek. Verder is het zeker ook de moeite waard om eens één van de vele brinkdorpjes te bezoeken. Bij de boerderijcamping is ook een sfeervolle ontmoetingsruimte aanwezig waar u kunt genieten van een High Tea of een kop versgemalen koffie met warme appelgebak. Natuurlijk kunt u ook uw versnaperingen nuttigen op het terras waar u 's avonds kunt genieten van de zonsondergang. Voor uw gemak is er de mogelijkheid om een warme maaltijd te reserveren.

 

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina