Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal
Boerderijcamping in de provincie Drenthe

De eigenaren van Minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal, een Boerderijcamping in de provincie Drenthe heten u van harte welkom op hun eigen prachtige stukje Drenthe. De unieke boerderij ligt in Stieltjeskanaal, bij Coevorden, midden in de natuurlijke rust en groen van het prachtige Zuid-Oost Drenthe. Al jaren vinden gasten hier hun ontspanning en rust: in het campingseizoen met een tent, caravan of (kleine) camper - eventueel met privé-sanitair - op de knusse Mini-Camping en anders in één van de - naar edelstenen vernoemde - accommodaties: de 2 persoons B&B kamers - 'Amethist', 'Robijn' en de 4 persoons 'Smaragd', het Vakantiehuisje 'Aquamarijn' voor 1 - 6 personen, de 2 persoons Hotelhuisjes 'Jade', 'Toermalijn', 'Tijgeroog', 'Saffier' en 'Koraal', de stacaravans 'Aventurijn' (3 persoons) en 'Ioliet' (2 persoons). U kunt bij Minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal, een Boerderijcamping in de provincie Drenthe, terecht om een paar dagen heerlijk bij te komen - eventueel gecombineerd met een dagje Wellness & Beauty.

 

Minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal

 

Op minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal heerst een rustgevende sfeer. Het autovrije en vogelvriendelijke campingveld is uitermate geschikt voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden. Om de rust op de camping te bewaren hebben we ervoor gekozen geen speeltoestellen e.d. te plaatsen. In totaal zijn er 6 ruime campingplekken met water- en stroomaansluiting, waarvan er 3 te boeken zijn met privé sanitair. Ze zijn allemaal omringd door een boomsingel van vogelvriendelijke bomen en struiken. U bent welkom met tent, caravan of kleine camper. Elke comfort plaats heeft een eigen privé sanitair unit met douche, toilet en wastafel. Op de camping is er gratis WiFi. In de boerderij is er ook een sfeervolle ontmoetingsruimte , waar je kunt genieten van een hapje, drankje, ontbijt of diner. Natuurlijk kunt u met mooi weer op het terras of in de kapschuur zitten. In verband met weersomstandigheden kunnen in het najaar/winter de sanitaire faciliteiten gesloten zijn. Alleen op de camping zijn honden welkom.

Doorkijkje op Minicamping Bij Aquamarijn in Drenthe

 

Er is zeer veel te doen en te beleven in de omgeving van minicamping Bij Aquamarijn in Stieltjeskanaal. U kunt, op uw eigen of op de gehuurde fietsen, mooite tochten maken. Er zijn vele bezienswaardigheden, zoals het Veenmuseum, Wildland in Emmen, de schitterende natuurgebieden of bezoek het mooie vestingstadje Coevorden. Een uitstapje naar Duitsland behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Er worden ook verschillende arangementen aangeboden met haal- en brengservice.

 

 

Wilt u nog meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Drenthe?
Bezoek dan de website van Minicamping "Bij Aquamarijn" in Stieltjeskanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina