Minicamping Bie Diek in Kruisweg
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Minicamping Bie Diek in Kruisweg, een boerderijcamping in de provincie Groningen, beschikt over slechts 12 staanplaatsen, die voorzien zijn van een 6 ampere stroomaansluiting. De minicamping is gelegen in de kop van de provincie op slechts 20 meter vanaf de oude zeedijk en 700 meter vanaf de nieuwe zeedijk. U heeft vanaf de mini camping een geweldig uitzicht over de uitgestrekte landerijen. Minicamping Bie Diek in Kruisweg, en boerderijcamping in de provincie Groningen, bevindt zich op een voormalige bomen- en groentekwekerij.

 

Minicamping Bie Diek in Kruisweg, boerencamping in Groningen

 

In een gedeelte van de oude kas, welke is opgeknapt, bevinden zich de sanitaire voorzieningen. Er is voor de dames en heren een aparte afdeling met voor ieder twee toiletten, 1 douche en 2 wastafels. Tevens is er een overdekte afwasplaats met warm en koud water. Mini camping Bie Diek in Kruisweg heeft een hele goede samenwerking met wadlopers. De zaal op de camping is de verzamelplaats voor het vetrek van een wadlooptocht. De zaal is tevens de gewone recreatieruimte van de camping. OOk beschikt de camping over een leuk terrasje waar je heerlijk kunt ontspannen.

Mini camping in Kruiswijk, boerencamping in Groningen

 

Ondanks de ligging in het uiterste noorden, of misschien wel juist dankzij deze ligging, is er genoeg te beleven in de omgeving van Minicamping Bie Diek in Kruisweg. Er zijn mooie fietsroutes, oa. de Waddenzeeroute LF10. Geniet u over de mooie en goed onderhouden fietspaden. U fiets zo naar het Zeehondencentrum Pieterburen of naar het Nationale Park het Lauwersmeer. Er zijn ook veel musea in de omgeving, mooie borgen ens. Maar ook de stad Groningen is natuurlijk een bezoek waard. De oude binnenstad, het moderne Groninger Museum, een stadwandeling of een beklimming van de "d'Olle Grieze", de Martinitoren. Genoeg te beleven dus.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Bie Diek in Kruisweg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina