Minicamping 't Bedafs Hofke in Uden
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Welkom op Minicamping Bedafs Hofke in Uden, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant. Paul van Rosmalen en Geertje Latijnhouwers zijn de trotse eigenaren van deze camping, een camping voor rust, ruimte, ontspanning en Brabantse gemoedelijkheid en gezelligheid!! U kunt hier met uw caravan, camper, vouwwagen of tent terecht. Er zijn 25 mooie ruime staanplaatsen met een verharde ondergrond voor de voortent. De plaatsen zijn voorzien van 6 amp. electra. U kunt ook een chalet huren of 1 van de twee gezellige blokhutten/trekkershutten met privé sanitair!! Niet onbelangrijk voor veel mensen, er is gratis wifi voor de gasten. Minicamping Bedafs Hofke in Uden, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is auto vrij, heerlijk veilig én rustig!

Minicamping Bedafs Hofke in Uden

 

Minicamping Bedafs Hofke in Uden beschikt over schoon, functioneel en verwarmd sanitair. Er zijn 3 douches, waaronder 1 mindervalide douche met een mindervalide toilet en wastafel, 3 wastafels met zeep en handdroger, 4 toiletten met toiletpapier en 1 urinoir, 1 was cabine, 2 ruime afwasplaatsen met voldoende afstand. Een wasmachine, centrifuge en een washok om de handwas te doen. Er is tevens een chemische stortplaats en grijswaterput voor campers. Uw fiets kunt u veilig en droog stallen in de grote overdekte fietsenstalling met oplaadpunten. Er is tevens een recreatieruimte, de praatstal.Dit is een overdekte ruimte met een heerlijke openhaard, waar je spelletjes kunt doen, gezellig kletsen met elkaar, tv kijken, een boek lezen enz. Voor de kinderen is er een grote trampoline, een zandbak met speelmateriaal, een skelter, een step en nog veel meer. Ook zijn er op de boerderijcamping hobby dieren zoals Lakenvelder koeien, een kleine pony, een geitje, schapen en kippen.

Boerderijcamping Bedafs Hofke in Noord-Brabant

 

Minicamping Bedafs Hofke ligt ten westen van Uden op ongeveer 2,5 km van het centrum. Daar zijn veel leuke winkels, gezellige terrasjes en eetgelegenheden te vinden. Op een paar minuten loopafstand van de camping bevinden zich twee restaurants. De boerderijcamping is gelegen tussen de Bedafse bergen, een zandverstuiving, en de unieke Wijstgronden met kwelwater op de hoger gelegen gronden. Heel leuk is dat Paul, hij is ook natuurgids, zo'n 1 keer per week met de gasten die willen gaat wandelen door deze mooie natuurgebieden. Hij vertelt graag over dit mooie gebied! De omgeving leent zich bij uitstek voor mooie fiets en wandeltochten. Zoals het prachtige natuurgebied "de Maashorst". Middels de knooppunten kunt u zelf mooie routes uitzetten. Paul en Geertje hebben al een aantal mooie fiets/wandelroutes voor u gemaakt. De camping is centraal gelegen tussen grote steden als 's-Hertogenbosch (25 km), Nijmegen (35 km) en Eindhoven (35km), waar ook vele recreatieve mogelijkheden zijn.

 

U wilt vast meer weten over deze boerderijcamping in Noord-Brabant!
Kijk daarvoor op de website van minicamping Bedafs Hofke in Uden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina