Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is in het bezit van de familie Broers. Deze mini camping beschikt over 23 verharde staanplaatsen, ieder met een 6 ampère electra aansluiting. De plaatsen zijn ruim opgezet zodat u voldoende privacy heeft. Naast de mogelijkheid om hier te kamperen, kunt u ook een stacaravan huren. Oisterwijk heeft als bijnaam "Parel in het groen" en dat zegt genoeg over de mogelijkheden om van de natuur te genieten indien u verblijft op Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant.

minicamping Anne-Marie in Oisterwijk, boerencamping Noord-Brabant

 

De voorzieningen op Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk zijn goed en voldoen natuurlijk aan de gestelde eisen van de SVR. Er zijn 3 toiletten, 3 douches en een wascabine. Afwassen gebeurt buiten het toiletgebouw. Mooi en gezellig is ook de recreatieruimte, hier zijn diverse spellen, een sjoelbak, biljart en een tafeltennistafel. Voor de kleinsten is er de mogelijkheid om hier te spelen en te tekenen. Voor uw "stalenros" is en overdekte stalling aanwezig.

Boerderijcamping Anne-Marie hoeve in oisterwijk

 

U zult versteld staan wat er allemaal in de omgeving van Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk te doen is.De omgeving heeft vele mooie wandel- en fietsroutes, die dwars door de mooie natuurgebieden De Kampina en Het dal van de Beerze lopen. Maar ook Oisterwijk zelf is gewoon heel mooi, maar een de begeleide stadswandeling. Verder liggen er in de omgeving aan aantal grote attracties, zoals De Efteling, De Beekse Bergen, diverse visvijvers, musea en zwembaden in o.a. Eindhoven, en
's-Hertogenbosch. Voor iedereen is er dus wel iets waar men van kan genieten.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Anne-Marie hoeve in Oisterwijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina