Minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert
Boerencamping in de provincie Noord-Brabant

Mart Albers en Patries Verschuren zijn uw gastheer en gastvrouw op minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant. Naast de camping runnen Mart en Patries nog een zorgboerderij en een plantenkwekerij. De camping is aangesloten bij de SVR. Je leeft als een god in Frankrijk: De rust, de ruimte en de charme van het plattelandsleven. Een monumentale boerderij midden in het agrarische buitengebied in het Oost Brabantse Rijkevoort De Walsert aan de rand van de Peel. Maar u kunt het zelf beleven op de minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert, een boerencamping in de provincie Noord-Brabant.

Minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert, een boerencamping in de provincie Noord Brabant


De minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert ligt gescheiden door een grote vijver naast de boerderij. Een kijkje nemen is zeer de moeite waard. Elke dag is er weer iets anders te beleven. Zo zijn er naast een lieve koe, varkens, geiten en kippen aanwezig. Voor de kinderen een leuk vertier omdat de dieren erg mak zijn. De ouders kunnen, wanneer de kinderen bezig zijn met de dieren, zich vermaken aan de waterkant door een hengeltje uit te gooien of gewoon te genieten van de rust en de natuur.De kleine camping bestaat uit 10 ruime plaatsen en er zijn uitstekende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Mart en Patries hebben u naast rust, ruimte en gastvrijheid op hun camping natuurlijk nog veel meer te bieden. Voor de kinderen is er een zandstrand, grasveld en wat speeltoestellen, een hooiberg, dieren om mee te knuffelen en ruimte om hutten te kunnen bouwen. In de grote vijver op het terrein mag gevist worden. Verder kunt u natuurlijk er te voet of op de fiets op uit trekken op te genieten van de mooie omgeving. Ook voor het verzorgen van kanotochten of mountainbikeroutes bent u hier op het juiste adres.

Boerencamping An't Hoag in Noord Brabant

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Kijk dan eens op de website van minicamping An't Hoag in Rijkevoort De Walsert

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina