Minicamping Akkerleven in Zonnemaire
Boerderijcamping in de provincie Zeeland

Bart en Yvonne Goudzwaard zijn de eigenaren van Minicamping Akkerleven in Zonnemaire, een boerderijcamping in de provincie Zeeland. Zonnemaire is een 700 inwoners tellend plaatsje op Schouwen Duiveland. Het boerenbedrijf is nog zeer actief en wel op het gebied van akkerbouw en tulpen. De mini camping beschikt over 25 plaatsen van 150m² en zijn luxe ingericht.Zo beschikt u over een maar liefst 16 ampere stroomaansluiting en een waterkraan op iedere plaats. Ook voor campers zijn er 2 goede plaatsen gereserveerd. Ook aan de veiligheid is gedacht, want op minicamping Akkerleven in Zonnemaire, een boerderijcamping in de provincie Zeeland, worden de auto's op een ruime en verharde plaats geparkeerd.

 

Minicamping Akkerleven in Zonnemaire, Schouwen Duiveland, zeeland

 

Minicamping Akkerleven in Zonnemaire, aangesloten bij de Vekabo, ligt net buiten het dorp. Er zijn hele nette voorzieningen op deze boerderijcamping aanwezig. Er is een leuke dierenweide met schapen, alpaca's en kangoeroes, dus heel bijzonder. Ook zijn er nog een paar mini varkentjes. De dierenwide ligt naast de grote speelplaats en beschikt over schommels, een trampoline, voetbaldoelen enz. Ook is er een heel modern sanitairgebouw met vloerverwarming, dus ook in het voor- en naseizoen een aangename douche.

Boerderijcamping Akkerleven in Zonnenmaire, minicamping Zeeland


Zonnemaire ligt vlak bij de Brouwershaven. Hier kunt u onderandere leren duiken of een rondvaart maken over het Grevelingenmeer. In Zonnemaire vindt u ook voldoende winkels en restaurants om het u gemakkelijk te maken. Schouwen Duiveland beschikt ook over een mooi Noordzee strand vlak bij Renesse. Ook moet u natuurlijk het oude visserstadje Zierikzee bezoeken. Ook de Neeltje Jans, het expocentrum van de Deltawerken is zonder meer een bezoek waard. De meeste bezienswaardigheden op Schouwen Duiveland zijn op de fiets, met als startpunt natuurlijk Minicamping Akkerleven, op de fiets heel goed te doen. Maak zelf uw mooie routes met behulp van de knooppunten.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Zeeland?
Bezoek dan eens de website van Minicamping Akkerleven in Zonnemaire.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina