Minicamping Agricamp Picobello in Montelparo
Kleine camping in Le Marche, Italië

Welkom bij Minicamping Agricamp Picobello in Montelparo (Le Marche), een kleine camping in Italië. Dit is vanaf 2003 de eerste minicamping in het zuiden van Le Marche.Agricamp Picobello is niet zomaar een locatie om uw vakantie door te brengen. Denkend vanuit een totaalconcept trachten Erna Prins en Rob de Weerd het hun gasten op verschillende wijzen naar de zin te maken. Dit op een manier waarop men hun specifieke doelgroep weet te bereiken. Die doelgroep bestaat uit vakantiegangers die rust en ruimte willen of kunnen combineren met actief bezig zijn in een natuurlijke omgeving. Bent u ook één van die kampeerders, kom dan ook eens logeren op Minicamping Agricamp Picobello in Montelparo (Le Marche), een kleine camping in Italië.

minicamping Agricamp Picobello in Montelparo


Voor de hierboven genoemde vakantiegangers staan meerdere accommodatiemogelijkheden ter beschikking. Zo zijn er een vijftiental zeer ruime tentplaatsen op de kleine camping c.q. minicamping, is er een compleet ingerichte en uniek vormgegeven huurtent, heeft men een gezellige en knus ingerichte "pipowagen" en zijn er twee comfortabele bed en breakfast kamers. Daarnaast werken de eigenaren samen met de marktleidende natuurreisorganisatie SNP zodat u uw vakantie ook door kan brengen in een safaritent binnen het project "Stijlvol Kamperen".

boerencamping Agricamp Picobello in Italië

 

De natuurbeleving en het aanbod aan sportiviteit wordt voor een groot deel verzorgd door Picobello Trekking+; de kleine outdooronderneming van Erna en Rob. Graag neemt men u mee tijdens bergexcursies zowel overdag als 's nachts, beklimmen ze de muren van Montelparo tijdens het streetboulderen of beklimt u, onder professionele begeleiding, de rotsen van het klimgebied Rosara. Vanaf 2012 beschikt Picobello zelfs over een eigen klimwand op de camping. Voor diegene die de pedalen graag rond laat gaan is er een uitgebreid aantal MTB's te huur alsmede twee hybride fietsen.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in Le Marche, Italië?
Bezoek dan HIER de website van minicamping Agricamp Picobello in Montelparo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina