Minicamping AantVen in Olst
Boerencamping in de provincie Overijssel

Minicamping AantVen in Olst, een boerencamping in de provincie Overijssel, is een ideale camping voor een rustige vakantie in een natuurlijke en bosrijke omgeving. De familie Volmerink biedt u ruime staanplaatsen, een moderne was/douche/toilet gelegenheid, elektrische aansluiting 6/10 ampère en als gewenst een ADSL internet aansluiting. De camping is minder geschikt voor kinderen. Huisdieren zijn op minicamping AantVen in Olst, een boerencamping in de provincie Overijssel, van harte welkom mits deze buiten zijn aangelijnd.

Minicamping AantVen in Olst ligt aan de rand van het landgoed "de Hei", waar u kunt genieten van een mooie natuur. Dit natuurgebied in Overijssel biedt veel mogelijkheden voor fietstochten, wandelroutes en bijvoorbeeld buitenritten met paarden. In het dorp Diepenveen, op ongeveer 2 Km afstand van de minicamping, zijn 3 restaurants en een cafetaria waar u heerlijk kunt eten. In het dorp zijn ook een supermarkt, pinautomaat, een slager en diverse winkeltjes.

In de richting van Olst ligt op en kleine 2 Km van de minicamping een restaurant/Café met een grote speeltuin, "de Lepelaar", waar mogelijkheden zijn voor schieten, barbecueën of een terrasje pikken. Tevens ligt hier vlakbij het Geologisch Streekmuseum de IJsselvallei. De minicamping AantVen in Olst is in 2005 geopend. Bij het opzetten en inrichten van de minicamping zijn alle voorzieningen nieuw geïnstalleerd. Tevens zijn een aantal unieke voorzieningen op de minicamping aanwezig zoals een recreatieruimte en gratis internetvoorzieningen.

De minicamping AantVen in Olst is direct naast een groot natuurgebied gelegen welke een onderdeel is van het landgoed "de Hei". De campingplaatsen staan gedeeltelijk tegen de rand van het bos. Het natuurgebied is uitstekend geschikt voor mooie wandelingen waarbij genoten kan worden van de mooie en afwisselende flora en fauna. Maar ook op de camping kunt u genieten. De mooie plekken op de door bos en land omzoomde camping garanderen een sfeervol en rustig verblijf. 'S ochtends en 's avonds kunt u verrast worden door de reeën die over de landerijen naar het bos lopen.

Wilt u ook meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan ook eens de website van minicamping Aantven in Olst.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina