SVR camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen
Boerderijcamping in de provincie GroningenKamperen bij de boer

De eigenaar heet u graag van harte welkom op de leuke SVR camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen, een boerderijcamping in de provincie Groningen. Voorheen was het een actieve boerderij, nu heeft men nog de camping, maar wel met de sfeer van een boerderijcamping. Men is aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie en levert zodoende ook de door deze stichting gevraagde kwaliteit. De camping beschikt over 40 staanplaatsen, deels aan het water, en een vakantie huisje. Deze enthousiate eigenaren van SVR camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen, een boerderijcamping in de provincie Groningen, willen iedereen kennis laten maken met de natuur in een rustige omgeving.

Minicamping Aan de Bosrand in Zevenhuizen

 

Er zijn zeer goede voorzieningen aanwezig, ook voor mindervalide mensen. Er zijn 2 sanitaire ruimtes die natuurlijk heel schoon gehouden worden. Er is een grote recreatieplas om in te zwemmen of lekker ontspannen te vissen, Kinderen kunnen heerlijk spelen met zand en water. Er is een kabouterbos én een groter bos om heerlijk in de omgeving van de boerderijcamping te kunnen wandelen. Ook beschikt men ov er een recreatieruimte. Voor de paardenliefhebbers ook goed nieuws, er is een mogelijkheid om het paard te stallen. Voor de gasten van SVR camping aan de Bosrand in Zevenhuizen is er gratis WiFi beschikbaar.

Ingang boerderijcamping Aan de Bosrand in Zevenhuizen, provincie Groningen.

 

U zult versteld staan van de natuurschoon in deze schitterende omgeving, mooie bossen en heidevelden, leuke fietsroutes, veel ruiterpaden, leuke dorpjes met gezellige cafe's en restaurantjes, etc. Mocht u liefhebber zijn van musea dan kunt u in deze omgeving uw hart ophalen. Grote en kleine musea zijn er volop. Voor kinderen is het Jeugdpark Nienoord heel leuk. Dus volop mogelijkheden om een heerlijke vakantie te vieren op SVR camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen, een boerderijcamping in de provincie Groningen.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van SVR camping Aan de Bosrand in Zevenhuizen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina