Minicamping De Gijzel in Helvoirt
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Minicamping De Gijzel in Helvoirt, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, heeft een goed onderhouden gedraineerd grasveld (gras wordt tijdens maaien opgevangen), met 25 zonnige ruime staanplaatsen met elektriciteit (euroaansluiting 6 amp), water op de plaats, afvoer op het riool, aansluiting op CAI-TV (ook digitale ontvangst) en per staanplaats is er GRATIS uitstekend draadloos internet (WIFI). De auto’s mogen niet geparkeerd worden op het kampeerveld maar op een speciaal aangelegde parkeerplaats. Voor de zware boodschappen, is er een bolderkar aanwezig. Op de meeste plaatsen van Minicamping De Gijzel in Helvoirt, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant ligt er een lekkere dikke kunstgrasmat waar u de voortent op kunt plaatsen.

minicamping De Gijzel in Helvoirt, uitstekende voorzieningen aanwezig.

Minicamping De Gijzel in Helvoirt beschikt over een mooi en zeer goed onderhouden sanitairgebouw, met o.a. een babybadje met aankleedkussen, een aangepast sanitair voor mindervalide mensen, een wasmachine en droger en een overdekte afwasplaats met warm en koud water. Tevens is er een afstortplaats voor uw chemisch toilet. In de informatieruimte liggen veel folders van de omgeving. Hier is ook een EHBO koffer en een A.E.D. aanwezig. Het kampeerterrein is een open veld met 3 Jeu de Boules banen in het midden. Ook al is deze boerderijcamping hoofdzakelijk gericht met ouderen zonder kinderen is er wel een speeltuintje aanwezig voor het bezoekers met kinderen. Voor de fietsen is er een overdekte stalling met aansluitpunten voor uw elektrische fiets. U kunt hier ook een (elektrische) fiets huren.

Ruime plaatsen op boerencamping De Gijzel in Helvoirt


Minicamping De Gijzel in Helvoirt ligt aan een ANWB knooppuntenroute aan de rand van het dorp. De omgeving is een prachtige omgeving voor fietsers en wandelaars door het nabije, diverse landschap. Als je lekker wilt shoppen, slenteren of uit eten ben je binnen no-time in Den Bosch, Tilburg of vestingstad Heusden. Verder is ver in de buurt voor jong en oud voldoende keuze om actieve of minder actieve vakantiedagen mee te vullen.

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan hier de website van Minicamping De Gijzel in Helvoirt'.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina