Minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem
Boerderijcamping in Noord-Brabant

Minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, beschikt over 17 ruime plaatsen, waardoor men gegarandeerd rust en ruimte aan haar campingbezoekers kan beloven. De plaatsen zijn voorzien van een stroompunt van 6 Ampère (een plek met 10 Ampère is beschikbaar tegen meerprijs). Hier treft u geen afgebakende terreintjes, maar juist een weids uitzicht over de landerijen en op de bossen. Het lijkt een plekje aan het einde van de wereld waar u de vogels hoort fluiten. Roofvogels, uilen, vleermuizen, reeën, fazanten, konijnen en hazen kunt u hier zomaar tegenkomen. Minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, is een plek waar de natuur nog de natuur kan zijn; een perfecte plek om te onthaasten.

Mooi overzicht over minicamping de Brembroeken in Noord-Brabant

U verblijft op de prachtig nieuw ingericht Minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem waar een een keurig splinternieuw toiletgebouw (2018), dat van alle gemakken is voorzien, inclusief stortplaats voor het chemisch toilet. Naast de camping zijn er nog 3 verschillende gastenverblijven. De 16m² grote trekkershut “De Houtendonck” is een heerlijke ruimte waar u dichtbij de natuur bent. Verder is er een 6 persoonsbungalow te huur, deze is volledig ingericht en biedt u veel comfort. En er is nog een 55m² grote studio voor 2 personen te huur. Op het terrein is beperkt Wifi beschikbaar. Uw huisdier is hier van harte welkom. De boerderij behorende bij de camping is géén active boerderij meer maar een woonboerderij.

Ruime plaatsen op de Brembroeken

Minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem ligt aan de rand van een heerlijk rustig stukje natuurgebied, aan het einde van een doodlopende weg middenin de weilanden. Gelegen in het Land van Cuijk, aan de Maas en bij uitgestrekte natuurgebieden. In het gebied langs de Maas vindt u de karakteristieke Maasheggen. Eenmaal de Maas overgestoken, dan staat u midden in het Nationaal Park Maasduinen. Maar ook op het erf treft u een oase van rust en ruimte aan. Genieten van de opkomende of ondergaande zon, een heerlijke wandeling in de natuur of gewoon even een vers eitje op het erf halen voor uw ontbijt, bij boerderijcamping De Brembroeken is het allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie over deze boerderijcamping in Noord-Brabant?
Neemt u dan eens een kijkje op de website van minicamping De Brembroeken in Vortum-Mullem.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina