Mini camping De Leemskuilen in Vessem
Boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant

Voor een aangenaam weekend of vakantieverblijf is mini camping De Leemskuilen in Vessem, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant, zeer rustig gelegen in de Brabantse Kempen, in een mooi Oud Hollands landschap met vele verschillende boomsoorten en een vogelrijk gebied. De boerderijcamping is ideaal voor 45 + , rustzoekers en natuurliefhebbers. Men biedt u 18 zeer ruime staanplaatsen voor caravan, camper of tent . Campers tot een gewicht van 3500 kilo worden toegelaten. De helft van de plaatsen is tevens voorzien van een coniferenhaag zodat ieder een eigen plaats heeft wat veel privacy biedt. De andere helft zijn open plaatsen aan een mooie flora en faunarand. Alle staanplaatsen zijn voorzien van water tappunten en elektrische aansluiting. Minicamping De Leemskuilen in Vessem, een boerderijcamping in de provincie Noord-Brabant ligt ongeveer 3,5 km buiten het dorp.

Minicamping de Leemskuilen in Vessem


De voorzieningen op mini camping De Leemskuilen in Vessem zijn uitstekend. Het sanitair is in 2021 vernieuwd. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen aanwezig. Wel is er kleinvee, zoals scharrelkippen, hanen en enkele schapen. In het midden op het terrein ligt een mooie aangelegde eendenpoel waar enkele siereenden verblijven en staan er enkele fruitbomen. De gasten kunnen beschikken over gratis wifi, zelfs verse scharreleieren en voldoende informatiemateriaal voor bezienswaardigheden in de omgeving van deze boerderijcamping. Ook is er een mini bibliotheek, zodat u zich heerlijk kunt verdiepen in een leuk boek. De camping is direct gelegen (500 mtr.)aan de knooppunt routes. Het is een prachtige omgeving om te wandelen en/of te fietsen.

Boerencamping De Leemskuilen in Noord-Brabant

 

Op loopafstand (500 mtr.) van minicamping De Leemskuilen in Vessem zijn de Staatsbossen, een prachtig stuk natuur met een groot en klein meer. Verder vindt u in de nabije omgeving prachtige natuurgebieden en stiltegebieden zoals natuurgebied De Oirschotse Heide’ en natuurgebied De Landschotse Heide’, Landgoed De Baest en Landgoed De Utrecht. Vanuit de dorpskern kunt u diverse wandelommetjes maken. Zoals u ziet hoeft u zich geen moment te vervelen bij een verblijf op deze mooie boerderijcamping in Noord-Brabant.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan een de website van minicamping De Leemskuilen in Vessem


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina