Minicamping De Hofstee in Zuidlaarderveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

De eigenaren van minicamping De Hofstee in Zuidlaarderveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, heten u van harte welkom om hun camping te bezoeken. Gelegen achter de boerderij (zonder vee), ligt een rustige en landelijke minicamping met 18 ruime staanplaatsen, een blokhut, een comfortabel chalet en zelfs 4 luxe chalets met omheide tuin. Het gehele terrein is omsingeld door bomen en is ± 0.75 ha groot. Elke plek is afgeschut met bosjes en aangesloten op elektra, 6 ampere. Enkele plaatsen op minicamping De Hofstee in Zuidlaarderveen, een boerencamping in de provincie Drenthe, zijn aangesloten op het riool.

Boerencamping De Hofstee in Zuidlaarderveen, provincie Drenthe


Er zijn tien verharde plaatsen, waar u de voortent op kunt zetten. Ook zijn er, voor kampeergasten met een hond, een aantal kampeerplaatsen omheind, zodat de hond vrij kan rondlopen. Het terrein is erg droog en uitermate geschikt voor campers. Alles is heel ruim opgezet,er is veel beplanting aanwezig en de camping wordt erg netjes gehouden. Er is een verharde oprit naar het terrein en parkeergelegenheid. Minicamping De Hofstee is schitterend gelegen in het rustige Zuidlaarderveen en beschikt over uitstekende luxe sanitaire voorzieningen, inpandig in de schuur met vier douches, één familie douche en vier toiletten. Douchen gaat zonder muntjes. Er zijn vijf wastafels met warm en koud water en dagelijks voorzien van schone handdoeken en vaatdoekjes om het schoon te houden.

 

Onder een mooie overkapping is er gelegenheid om gezellig bij elkaar te zitten. Tevens vindt U hier een groot aantal brochures en fietsroutes. Op Minicamping De Hofstee in Zuidlaarderveen kunt u uw was laten doen, u kunt er fietsen huren en u kunt er internetten.Voor de kinderen is er volop speelruimte. Er is een schommel, een speelhuisje, zandbak en glijbaan. Voor in de zandbak zijn er genoeg schepjes, emmertjes enz. om mee te spelen. Er zijn tevens tractoren, skelters, karren, fiets enz. aanwezig. Hiermee kunnen de kinderen over de oprit rijden. De camping ligt ongeveer veertig meter van de weg af, welke erg rustig is.

overzicht minicamping De Hofstee

 


Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Hofstee in Zuidlaarderveen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina