Mini-camping Ruimzicht in Midwoud
Boerderijcamping in de provincie Noord-Holland

Mini-camping Ruimzicht in Midwoud, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland is gevestigd bij een boerderij waar geen koeien meer zijn, maar nog wel schapen, geiten, kippen en een ezel. Iedere plaats, er zijn er 25, heeft zijn eigen stroomvoorziening. De camping is gevestigd in een deel van het weiland en is ruim opgezet. In Midwoud zijn veelvoorzieningen aanwezig,oa. 3 eetgelegenheden, een supermarkt, een warme bakker en een openlucht zwembad. Er hangt een nostalgische sfeer op Mini-camping Ruimzicht in Midwoud, een boerderijcamping in de provincie Noord-Holland, want de oude boerenspullen worden als decoratie gebruikt.

 

Mini-camping Ruimzicht in Midwoud boerderijcamping in Noord-Holland

 

 

Op mini-camping Ruimzicht in Midwoud is net sanitair aanwezig. Men voldoet hiermee dus ook aan de eisen van de SVR. Ook zijn er leuke speeltoestellen voor de kinderen op het terrein aanwezig. Tevens hebben wij voor de niet kampeerders slaapgelegenheid te huur, o.a. stacaravan, vakantiehuisje en pipowagen (huisdier niet toegestaan) Er is gratis WiFi voor de gasten. Helaas zijn er geen huisdieren toegestaan op de boerderijcamping.

Boerderijcamping Ruimzicht

 

Er is mooi vaarwater in de buurt van mini-camping Ruimzicht in Midwoud. Het nodigt uit om een tocht te maken van Midwoud, door het natuurgebied Egtboetswater, over De Kleine- en De Grote Vliet, zo naar Medemblik. Maar fietsen kunt u hier natuurlijk ook. Er zijn prachtige fietsroutes, onder andere van Midwoud naar Twisk. Dit dorp is beschermd en er staan hier talrijke boerderijen onder monumentenzorg. Ook aan te bevelen is met de fiets naar Medemblik, slechts 8 km. Vanaf hier kunt u helemaal langs het IJsselmeer in de richting van Enkhuizen gaan. Gaat u liever met de auto, ga dan bijvoorbeeld naar Schagen naar de beroemde Westfriese markt, of naar Hoorn. Kortom, indien u op deze boerderijcamping verblijft hoeft u zich, indien u dat niet wilt, nooit te vervelen!

 

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van Mini-camping Ruimzicht in Midwoud.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina