Minicamping "Kom es an" in Bronnegerveen
Boerencamping in de provincie Drenthe

De familie Hietland van minicamping "Kom es An" in Bronnegerveen, een boerencamping in de provincie Drentie heet u van harte welkom om hun camping. De camping “Kom es an” ligt in de gemeente Borger Odoorn in Drenthe bij een boerderij, waar de koeien buiten lopen en 2 keer per dag gemolken worden. Hierbij kunt U altijd kijken en misschien wel helpen! De mooie, rustige camping ligt in een landelijke omgeving aan de rand van de Hondsrug. Kano- en viswater is binnen 100 meter aanwezig. Het dichtstbijzijnde dorp is Borger en is makkelijk per fiets en auto te bereiken. Dit dorp beschikt over allerlei winkels, een wekelijkse markt op dinsdagmorgen en een subtropisch zwembad. Emmen en Assen zijn met de auto in een half uur te bereiken.

Mini-camping "Kom es an" in Bronnegerveen, een boerencamping in Drenthe

 

Boerencamping "Kom es an" in Bronnegerveen beschikt over 33 ruime kampeerplaatsen, een modern toiletgebouw, welke ook geschikt is voor mindervaliden, speeltoestellen voor de kinderen, een zandbak en tafeltennis. Tevens kunt u hier uw was doen, een wasmachine, droger en centrifuge staan hier tot uw beschikking. Ook is er een grote overdekte speelruimte en kunt u uw fietsen ook droog stallen.

De omgeving van boerencamping "Kom es an"in Bronnegerveen is zeer geschikt voor mensen die van fietsen houden. Boswachterij Borger-Odoorn en Gasselte-Gieten liggen binnen fietsbereik. Op de camping zijn vele fietsroutes aanwezig. Ook zijn er diverse wandelroutes. Bekende attracties in de omgeving zijn o.a.: Het Hunebeddenmuseum, Het Boomkroonpad en Attractiepark Drouwenerzand.Ook kunt u met uw kinderen zwemmen in Borger, Assen of Emmen.

Koeien bij minicamping "Kom es an" In Bronnegerveen


Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Drenthe?
Kijk dan eens op de website van minicamping "Kom es an" in Bronnegerveen.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina