Minicamping Helmzicht in Julianadorp
Een boerencamping in de provincie Noord-Holland

Bij Minicamping Helmzicht in Julianadorp, een boerencamping in de provincie Noord-Holland weet u pas echt wat kamperen aan de voet van de duinen betekent! De camping ligt op 100 meter afstand van de duinen. Dus het strand is op loopafstand. Op het boerenbedrijf worden bollen verwerkt, de camping ligt dan ook rondom in de bollenvelden. Dat geeft vooral in de zomermaanden, wanneer de bollen bloeien, een zeer kleurrijke blik. Minicamping Helmzicht in Julianadorp heeft 30 beschutte plaatsen. De auto's worden niet bij de tent of caravan geparkeerd, hiervoor is er een aparte parkeerplaats.

Minicamping Helmzicht in Julianadorp


Het sanitairgebouw van Minicamping Helmzicht in Julianadorp is modern en bestaat uit bestaat uit 4 toiletten, 1 urinoir, 4 douches , 3 wasgelegenheden en 2 overdekte afwasplaatsen, een wasmachine, een koelkast en magnetron, een stortplaats voor het chemisch toilet en een gemeenschappelijke ruimte met een atelier, tafeltennistafel en biljart. Hier is het bereik van de WIFI het beste.

Boerencamping Helmzicht in Julianadorp

 

U verblijft hier in een zeer populaire omgeving waar van alles te doen en te beleven is. Natuurlijk is het mooie Noorzeestrand één van de hoogtepunten. Maar fiets eens heerlijk door de duinen door het natuurgebied Zwanewater. Door de ideale ligging van Julianadorp is ook een bezoek aan Texel degemakkelijk te doen. Net zoals een bezoek aan Enkhuizen, Alkmaar of andere bezienswaardigheden in Noord-Holland.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan een de website van minicamping Helmzicht in Julianadorp


Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina