Mini-camping De Rijnstrangen in Aerdt
Een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland

De familie Jacobs van Minicamping De Rijnstrangen in Aerdt, een boerencamping in de provincie Gelderland.
Kleine camping De Rijnstrangen is gelegen in het pittoreske Aerdt. De camping is voorzien van moderne faciliteiten. De familie garandeert u dat u zult genieten van de natuur en de rust in de omgeving. Deze rustig gelegen camping in natuurgebied De Gelderse Poort, waar de Rijn ons land instroomt. Graag ziet men u binnenkort op Minicamping De Rijstrangen, in Aerdt, een boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland.

Minicamping De Rijnstrangen in Aerdt, Achterhoek, Gelderland

 

Op deze prachtig gelegen minicamping De Rijnstrangen in Aerdt treft u 15 ruime standplaatsen aan, allen voorzien van electriciteit, een modern sanitairgebouw met vloerverwarming. Tevens is het geschiktgemaakt voor mindervaliden.
Verder is er ook nog een warmwater tappunt. Mocht u erop uit willen trekken en u heeft geen fiets ter beschikking dan kunt u deze huren.Er zijn vele fietsroutes, ook Duitsland is op de fiets uitermate goed te bereiken. Het Pieterpad (wandelen) en LF3 Hanzeroute liggen in de buurt

Het natuurgebied rond mini-camping De Rijnstrangen in Aerdt is bijzonder mooi. Het bestaat uit uiterwaarden en polders met rustieke dijkjes vanwaar u deze uitzonderlijke omgeving kunt genieten. Het geheel is omgeven door stuwwallen van Montferland, Arnhem (Veluwe) en Nijmegen. Het Rijnstrangengebied maakt deel uit van dit alles en ligt ingebed tussen deRijn en de Ouderijn. Prachtige fiets- en wandelroutes laten u genieten van deze bijzondere omgeving.

minicamoing De Rijnstrangen in AerdtWilt u meer informatie over deze boerencamping in de Achterhoek, provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van minicamping De Rijnstrangen in Aerdt

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina