Minicamping De Horizon in Burgerbrug
Boerencamping in Noord-Holland

Minicamping De Horizon in Burgerbrug, een boerencamping in de provincie Noord-Holland is een camping waar u 20 ruime kampeerplaatsen zult aantreffen.Het is een kinderveilige camping, auto's worden niet op het terrein toegelaten en er zullen nooit draaiende trekkers onbeheert op het terrein achterblijven. Minicamping De Horizon in Burgerbrug, een boerencamping in de provincie Noord-Holland is een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen.

minicamping de Horizon in Burgerbrug Noord-Holland


De voorzieningen op minicamping De Horizon in Burgerbrug zijn zondermeer goed. Ze voldoen dan ook ruimschoots aan de eisen die de SVR, waarnbij men is aangesloten, stelt. Het sanitair is ondergebracht in de gemeenschappelijke ruimte, hier kunt u de (af)was doen, hier is het invalide douche en de wastafels. Aangrenzend in een separate ruimte zijn de douches en toiletten. Voor de kinderen is er ook een speeltuin op het terrein aangelegd.

boerencamping De Horizon in Burgerbrug Noord Holland


Minicamping De Horizon in Burgerbrug is omgeven door landerijen. De liggeing is heel mooi centraal om Noord-Holland eens goed te verkennen. Als u de jaarlijkse kunstroute, die ook Schagen aandoet, volgt dan zult u bijzondere voorstellingen en exposities zien. Maar natuurlijk gaat u ook Alkmaar, dé kaasstad van Nederland, bezoeken. Hier vindt u de Kaasmarkt en ook het Biermuseum De Boom is een aanrader. Ook de Noordzeekust is op korte afstand, zodat ook strandwandelingen maken en/of een bezoekje brengen aan een strandpaviljoen een mooie bezigheid is.

Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Horizion in Burgerbrug.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina