Minicamping De Huttert in Luttenberg
Boerencamping in Overijssel

Minicamping De Huttert in Luttenberg, een boerencamping in de provincie Overijssel, is een kleine camping met veel ruimte aangepast aan de agrarische omgeving waar rust en vriendelijkheid voorop staan. De camping is 2 ha. groot en is in vakken verdeeld. Het kampeerveld geeft voldoende beschutting en heeft uitzicht op de Lemelerberg. Tevens ligt de camping slechts 500 m van de Holterberg, het hart van de Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurgebied, tevens nationaal park. Een goed uitgangspunt voor fiets en mountainbiketochten. U verblijt dus op minicamping De Huttert in Luttenberg, een boerencamping in de provincie Overijssel, midden in een mooi natuurgebied.

Minicamping De Huttert in Luttenberg, Overijssel

 

Op minicamping De Huttert in Luttenberg is modern (en tevens verwarmd) sanitair, een centrale kookgelegenheid, een kindvriendelijke speelweide met speeltoestellen, zoals: zandbak, glijbaan, tafeltennistafel, trampoline en skelters. Meenemen van een eigen paard is mogelijk en er is een overdekte fietsenstalling. Ook is er , zoals dat hoort, een draadloos internet beschikbaar. Naast een camping zijn er 3 vakantie accommodaties te huur bij De Huttert. De 3 accommodaties liggen naast de camping. Er zijn 2 onderkomens voor 4 personen; de Salland Stee en de Twente Stee. Deze 2 appartementen zijn in 2010 opgeleverd. Er is tevens 1 groter huis voor groepen van 6 tot 10 personen; de Huttert Stee.

apartementen minicamping De Huttert in Luttenberg, Overijssel

De omgeving waar minicamping De Huttert in Luttenberg ligt is uitermate geschikt voor het maken van vele wandel-, maar vooral fietstochten. U kunt deze zo zwaar en lang maken als u zelf wilt. Onderweg zijn er voldoende punten waar u kunt genieten van een drankje. Maar ook in de theeschenkerij op de camping kunt u genieten van een heerlijk bakje koffie of een dampende kop thee. Voor de gasten zijn hier diverse consumpties te verkrijgen; o.a. snacks en ijs. De ruimte is, met name in het winterseizoen, ook te huur voor andere activiteiten. Er is een aparte recreatieruimte

Wilt u meer weten over boerencamping De Huttert in Luttenberg?
Bezoek dan HIER de website van minicamping De Huttert in Luttenberg.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina