Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn,
Kleine camping in de provincie Groningen

Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn is een kleine camping in de provincie Groningen. Hier wordt je wakker en ervaar je het "Buitengeluk": wakker worden met de eerste zonnestralen op je tent, het geluid van vroege vogels boven je hoofd en grassprieten die kriebelen onder je voeten…. Op dit schitterende natuurkampeerterrein kan je genieten van dit alles op een van de 13 ruime plekken. Helemaal een unieke beleving zijn de glamping accommodaties, op & top vakantie in de buitenlucht! Het natuurkampeerterrein ligt prachtig beschut en met de oostzijde aan de Hoornse Vaart. Het wordt omzoomd door oude wilgen. Alle plekken hebben zon en schaduw mogelijkheden gedurende de dag. Er is plek voor tentkampeerders, vouwwagens, kleinere caravans en kampeerbusjes. (De maximumlengte voor een caravan is 4,5 meter exclusief dissel, voor een kampeerbusje 5 meter). Kleine bijzettentjes kunnen worden bijgeplaatst op de plek bij Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn, een kleine camping in de provincie Groningen.

Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn

 

 

In het jaar 2020 is het sanitair gebouw van Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn geheel vernieuwd. Met binnen 4 ‘badkamers’, elk voorzien van wastafel, douche en wc, is het uiterst privé en comfortabel te noemen. Daarnaast zijn er nog 2 losse toiletten, een afstortmogelijkheid voor biologische cassettes en wasbakken. Buiten onder de veranda vind je (af)wasplekken met warm & koud water, een kraan met slang voor het vullen van jerrycans, Wifi ontvangst en afvalbakken voor gescheiden afvalinzameling. Het sanitair wordt iedere dag weer schoon & fris gemaakt en gehouden voor de gasten! En wel met biologische middelen. Er mogen alleen eco-vriendelijke producten gebruikt worden, dus géén chemische vloeistoffen in de toiletcassettes gebruiken.

Ook glamping op de landgoed camping

Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn ligt aan de Hoornse Vaart waarin je kunt zwemmen, vissen, suppen (2 stuks te huur), kanoën (3 stuks te huur) of met het motorbootje van de camping moterbootje op pad kan! De gasten van deze kleine camping komen vooral genieten van de rust & de ruimte, de prachtige zonsopkomsten en -ondergangen en de mooie natuur op het Landgoed. Het landgoed ligt ten noordwesten van de stad Groningen. De regio grenst aan het Wad en aan het Lauwersmeergebied. Door het stoere oude landschap lopen talrijke wandel- & fietspaden, maren & prielen en slingerende linten van pittoreske wierdendorpen. Het Hogeland ademt rust, ruimte en puurheid.

 

Wilt u meer weten over deze kleine camping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van Landgoed Wilgenheerd in Wehe-den Hoorn.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina