Kampeerboerderij De Kastanjes
minicamping in de provincie Noord-Brabant

Kampeerboerderij "De Kastanjes" in Elsendorp, een minicamping in Noord-Brabant, is de juiste plek voor een rustig ontspannen vakantie in een natuurlijke omgeving in de provincie Noord-Brabant. Er zijn 35 plaatsen beschikbar, tevens zijn er een vakantiehuis (4 pers), een trekkershut (4 pers) en een stacaravan (2 pers) te huur. Lekker genieten op de camping, een wandeling door de mooie natuur of recreatie buiten de kampeerboerderij, het kan allemaal. De mini-camping en kampeerboerderij zijn van elkaar gescheiden door afstand en bomen zodat u geen overlast ondervind mocht de groepsaccomodatie in gebruik zijn. Natuurlijk is er voor de gasten gratis wifi beschikbaar op Kampeerboerderij "De Kastanjes" in Elsendorp, een minicamping in Noord-Brabant.

Kampeerboerderij De Kastanjes in Noord-Brabant

Het sanitair op kampeerboerderij "De Kastanjes" in Elsendorp is uitstekend. Het sanitair gebouw heeft gescheiden ruimtes voor dames en heren. Er zijn 4 douches met 6 wastafels, 4 toiletten, 1 urinoir. Voor de afwas is er een overdekte plaats met warm water. Voor de vakantiewas is er een wasmachine en droger. Voor de inspannende ontspanning zijn er een sportveld en een tafeltennistafel aanwezig. Ook is er een recreatieruimte. De ruime plaatsen op deze autovrije minicamping zijn voorzien van een electra aansluiting.

Ruime plaatsen op minicamping De Kastanjes in Elsendorp

Kampeerboerderij "De Kastanjes" in Elsendorp is gelegen in een bosrijke omgeving aan de rand van de Peel. In een straal van 20 kilometer zijn onder andere de volgende punten te bezoeken: Recreatieoord "de Bergen" in Wanroy, Oorlogs- verzetmuseum in Overloon en Attractiepark Toverland in Sevenum. Ook in de direkte omgeving zijn voldoende recreatiemogelijkheden zoals het maken van diverse fietstochten, of een huifkarrentocht.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan HIER de website van Kampeerboerderij De Kastanjes in Elsendorp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina