Kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden
minicamping in de provincie Zuid-Holland

Bij kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, bent u op het juiste adres als u opzoek bent naar gezelligheid en een échte boerderij in het noorden van “het Groene Hart”. Op de kampeerboerderij is het genieten voor jong en oud. Het veld biedt plaats voor ca. 35 kampeermiddelen. Er is volop speelgelegenheid voor de kleintjes op het veld en op de boerderij. Met een vakantie op deze camping neemt u een kijkje in het boerenleven. Boer Aad staat er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen is zeker toegestaan! Dat is pas leuk op Kampeerboerdrij Straat-Hof in Leimuiden, een minicamping in de provincie Zuid-Holland.

 

boerderijcamping Straathof in Leimuiden

Hoe gastvrij men ook is op Boerderijcamping Straat-Hof in Leimuiden, honden zijn op dit bedrijf niet toegestaan. Als u toch uw hond op korte afstand verantwoord wil onderbrengen zijn er in deze regio goede opvang-mogelijkheden. Annemieke en Aad Straathof runnen de boerderij zelfstandig vanaf 1994. De boerderij is van oorsprong een melkveebedrijf, men heeft ongeveer 100 melkkoeien. Daarnaast zijn er nog andere dieren, er lopen een aantal scharrelkippen rond en de geitjes en schapen zijn te vinden in de speelweide.

minicamping Straathof in Leimuiden

Vele gezinnen maar ook senioren weten hun weg naar de Kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden inmiddels te vinden.Natuurlijk vraagt de combinatie van gezin, bedrijf en recreatie wel de nodige energie. Maar geeft ook veel kleur aan het leven van de familie. Kampeerboerderij Straat-Hof is in 1996 ontstaan en biedt tegenwoordig 35 kampeermiddelen een plaats voorzien van electra. De camping is opgedeeld in 4 delen: middelveld, boerlevaar Noord, boerlevaar Zuid en het nieuwe veld; uitzicht op de polder. De familie streeft ernaar het kampeerveld mooi groen en begroeid te houden, om dit te bereiken is het niet toegestaan met de auto het veld op te rijden. Uw caravan wordt het veld opgereden en voor campers zijn er verharde plaatsen. Uw bagage kunt u in stijl naar de caravan brengen, met de daarvoor bestemde kruiwagens.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan HIER de website van Kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina