Groepsaccommodatie De Nieuwenhof in Mill
Kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant

Sinds  14 Maart 2009 is Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill, een kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant geopend. Vanaf dat men de sleutel kreeg (7-1-2009)is er groots verbouwd. Alles in de accommodatieruimte is vernieuwd. 90m2 lekkere knusse sfeer met een aparte loungehoek. Ook de keuken is van de grond af opnieuw opgebouwd en ook hier kan men zeggen dat men nog steeds helemaal blij zijn met het resultaat. De super enthousiaste reactie's van gasten van Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill, een kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant  zijn dan ook erg leuk.

groepsaccomedatie

 

Bij de groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill  is een  goed bruikbare douche en toiletgelegenheid, deze  telt 2 douches, 2 toiletten en 2 wasbakken. Bovendien is er naast de ingang van de keuken ook een heel mooi nieuw extra toilet gerealiseerd.  De knusse slaapzaal, nu wat ruimer opgezet voor 24 man (er kan altijd wat extra slaapruimte worden gemaakt), zal in de toekomst een mooie tweepersoonsbedsteetjeszolder worden met boven elk bedsteetje een kinderbedstee.

groepsaccomedatie

In de omgeving van Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill zijn diverse activiteiten te ondernemen. Natuurlijk leent de omgeving zich uitstekend voor mooie wandel- en fietstochten, maar ook het vestingstadje Grave met zijn mooie centrum, Uden en Nijmegen zijn een bezoek zondermeer waard.  Maar ook voor kinderen is er volop plezier te beleven in deze mooie provincie.

 

Wilt u meer weten over deze kampeerboerderij in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan eens de website van Groepsaccomedatie De Nieuwenhof in Mill

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina