Familiecamping Neumuhle in Ermsdorf
Camping in Luxemburg

Vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf ligt Familiecamping Neumuhle, een camping in Luxemburg.. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. Kamperen in een omgeving die men niet voor niets Klein Zwitserland noemt. Het is prachtig wandelen op de uitgezette wandelroutes. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt. Neumuhle is een terrassencamping waardoor u een prachtig uitzicht over de omgeving heeft. Langs de rand en het “benedenplein”loopt een beekje met een klein watervalletje. Zomers spelen de kinderen in het riviertje. De plaatsen op Familiecamping Neumuhle in Ermsdorff, een camping in Luxemburg, zijn ruim en voorzien van elektriciteit.

familiecamping Neumuhle in Luxemburg

 

Familiecamping Neumuhle in Ermsdorf is een prijsgunstige, 4 sterren camping waar het prettig kamperen is. Door de centrale ligging zijn dagtrips naar vele toeristische bezienswaardigheden en pretparken mogelijk in Luxemburg, Belgie, Duitsland en Frankrijk. Enkele mogelijke trips zijn, stad Luxemburg, Trier, Echternach, Bastogne, oorlogsmuseum in Diekirch, Maginot linie, diverse winkelcentra, overdekt zwembad in Mersch, kopermuseum in Rumelange, kinderspeelpark Eifelpark, div. kartbanen, survival baan in Vianden, prachtige kastelen route enz. Het is prachtig wandelen in de omgeving. Het lange afstandwandelpad de GR5 (Noordzee - Riviëra) loopt dichtbij. Er zijn diverse uitgezette wandelingen in de directe omgeving, kaarten van deze wandelroutes van de Mullerthal trail zijn verkrijgbaar aan de receptie. Klein Zwitserland en het Mullerthal zijn wandelgebieden bij uitstek met prachtige rotspartijen, kastelen, vele dier- en plantsoorten en ieder jaargetijde weer anders.


Op Familiecamping Neumuhle in Ermsdorf is een avontuurlijke speeltuin die  borg staat voor vele uren plezier. Met o.a. een ridderkasteel, klimwand, tafeltennistafels, jeux de boules baan, schommel, raket, wip, draaimolen, enz. Een zwembad (10x5meter - diepte 1,25) is voor jong en oud een aangename verfrissing tijdens de zomermaanden. Het recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag, een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, te veel om op te noemen. Met karaoke, tafeltennis, biljart, enz een uitgebreide avondanimatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.
 
 

Wilt u meer weten over deze camping in Luxemburg?
Bezoek dan eens de website van Familiecamping Neumuhle in Ermsdorf

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina