Camping De Lage Werf in Den Bommel
Boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland

Camping De Lage Werf in Den Bommel, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland, is een middelgrote, rustige maar gezellige camping. Er zijn 44 losse kampeerplaatsen en 4 camperplaatsen beschikbaar, Er zijn plaatsen met veel schaduw, maar als u graag veel zon wilt dan kan dat ook. De camping biedt plaats aan 60 vaste ruime staanplaatsen voor chalets. Het is ook mogelijk om een stacaravan of één van de 4 chalets te huren. De camping biedt tevens plaats aan 60 vaste ruime staanplaatsen voor chalets. Den Bommel is gelegen op het eiland Goeree-Overflakkee, net boven de grens met Zeeland. Het zijn geen afgebakende plaatsen op Camping De Lage Werf in Den Bommel, een boerderijcamping in de provincie Zuid-Holland, die gelegen is naast de eeuwenoude boerderij De Lage Werf.


Camping De Lage Werf in Den Bommel, Zuid-Holland

 

Camping De Lage Werf in Den Bommel is een rustige camping en op slechts 25 minuten rijden vanaf Rotterdam. De voorzieningen zijn op en top, super schoon en modern sanitair, goede afwasmogelijkheden met gratis warm water. Op elke kampeerplaats is een eigen water, stroom ( 10 amp) en afvoerpunt. In de receptie ligt heel veel informatie over de activiteiten in de omgeving. In de hal van het sanitair gebouw liggen boeken om gratis te lezen voor volwassenen en kinderen. U kunt uw informatie eventueel ook op uw laptop opzoeken want er is ook WiFi beschikbaar. Ook aan de kinderen is gedacht want er is zijn verschillende kleine speeltuintjes aanwezig met o.a schommels, klimrek, wipkip, zandbak met graafmachine, trampoline en een sportveldje met doeltjes. Naast de camping ligt een landwinkel , voor een supermarkt kunt u terecht in Oude Tonge op slechts op 5 kilometer van de boerderijcamping gelegen.

Mini camping Zuidzijde in Den Bommel, Zuidholland

 

En als u toch voor de boodschappen op pad gaat, doe dat dan eens op de fiets. Maak zelf een route met de knooppunten, het kaartje is te verkrijgen op camping De Lage Werf in Den Bommel. In de nabije omgeving zijn volop eetgelegen aanwezig. De Hollandse pot, Chinees of Italiaans, aan u de keuze. Bij mooi weer kunt u zich uitstekend vermaken bij de Grevelingendam, alle watersporten kunt u hier beoefenen. In het hoogseizoen is het ook mogelijk om met het pontje over te varen naar tiengemeten. Op slechts 25 minuten van de camping is Rotterdam gelegen, maak bijvoorbeeld eens een rondvaart door de havens. Er is volop vertier mogelijk!


Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Camping De Lage Werf in Den Bommel.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina