Camperplaats Bij Zee in Stellendam
Minicamping in de provincie Zuid-Holland

Camperplaats Bij Zee in Stellendam, een minicamping in Zuid-Holland, is speciaal voor campers. Er zijn 13 plaatsen beschikbaar. Deze zijn verhard maar hebben ook een stukje gras. U beschikt hier over een eigen stroom en lichtpunt van maar liefst 16 amp. De vakantie kan hier écht beginnen met het strand, de duinen en de golven dichtbij. U kunt hier het gehele jaar terecht! Ontdek het zelf op deze kleinschalige & gemoedelijke camperplaats Bij Zee in Stellendam, een minicamping in Zuid-Holland aan de rand van Zeeland.

Minicamping Bij Zee in Stellendam

 

Er zijn uitstekende voorzieningen op camperplaats Bij Zee in Stellendam. Er is een mooi sanitairgebouw, een (koude) buitendouche en een afwasplaats. Er is een leuk klein café voor een hapje en drankje. In de zomerperiode worden er regelmatig gezellige BBQ- of mosselavonden georganiseerd. Ook zijn er regelmatig leuke activiteiten zoals een Pizza bus, IJscoman, Wijnproeverij. Een belangrijke voorziening is: het schoonste strand van Nederland. Ook is er gratis Wifi voor de gasten beschikbaar. In de periode april tot en met september is er ook een broodjes service.


Camperplaats bij Zee in Zuid-Holland

 

Omdat de camperplaats Bij Zee dus inderdaad vlakbij zee ligt is een bezoek aan de hotspot kitesurfstrand de Brouwersdam een must. Er is ook een groot wandel- en fietsnetwerk, er zijn schattige dorpjes, grotere steden en toeristische trekpleisters, alles op korte afstand van deze minicamping in Zuid-Holland.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan eens de website van Camperplaats Bij Zee in Stellendam

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina