Camperplaats Vlisterhoeve in Vlist
Camoperplaatst in de provincie Zuid-Holland

Camperplaats Vlisterhoeve in Vlist, provincie Zuid-Holland, is gelegen aan de oprit tussen Bonrepas 3 en 4 in de Krimpenerwaard. Op de actieve boerderij heeft man 65 melkkoeien met jongvee en schapen. Voor de hobby zijn er dwerggeitjes, wat kippen van verschillende rassen en ouessant schaapjes. Het is dus een echte boerderijcamping speciaal voor campers. Er zijn 5 verharde en 20 onverharde plaatsen op de camperplaatst beschikbaar, eventueel voorzien van een electraaansluiting. Let op: er is op zondag géén aankomst mogelijk, u mag wel vertrekken. U geniet hier van een uniek uitzicht: een open polderlandschap met koeien in de wei, knotwilgen, de Bonrepasmolen en het idyllische riviertje de Vlist. U zult ervaren dat, indien u op Cameprplaats Vlisterhoeve in Vlist verblijft, u kunt genieten van een heerlijk rustige omgeving.

Mooie ruime plaats aan het water

 

Er zijn goede voorzieningen op Camperplaats Vlisterhoeve in Vlist. Er is een loosplaatst voor uw cassetetoilet, en een loosplaats voor het vuil water. En natuurlijk een schoonwater tappunt. Tevens is er een toiletvoorziening aanwezig. Om het milieu te sparen wordt het afval hier gescheiden, er is een bak voor glas, voor papier, voorplastic en groenafval. Indien u een hond heeft dan mag die mee, maar andere gasten die op deze boerderij camping verblijven mogen er geen hinder van ondervinden.

Ook beschutting op de camperplaats

 

De Krimpenerwaard is een prachtig fiets- en wandel gebied. Het is een waterrijk gebied. Je herkent het landschap aan de smalle percelen en brede sloten. Er zijn veel mogelijkheden om het gebied vanaf het water te ontdekken. De camperplaats Vlisterhoeve ligt tussen fietsrouteknooppunt 11 en 13. Er komen verschillende fiets- en wandelroutes langs de Vlisterhoeve. Er is een ruim aanbod aan folders en routes aanwezig. Een kleine greep uit het aanbod: Wandelroute Vlist (15 km), Bonrepas wandelroute (13,8 km), Safari fietsroute (30 km), Fietsroute Krimpenerwaard (37 km), KoeKaas fietsroute (46 km) en Fietsroute gouden eeuw driehoek (50km). Het lange afstand Pelgrimspad 1 etappe 06 komt langs de Vlisterhoeve. Kinderdijk, bekend van de vele molens, ligt op fietsafstand. (21km). Ook de steden Schoonhoven, Oudewater en Gouda liggen op fietsafstand.

Wilt u nog meer weten over deze camperplaatst in Zuid-Holland?
Bezoek dan de website van Camperplaats Vlisterhoeve in Vlist.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina