Camperplaats Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Camperplaatst Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer, een minicamping in de provincie Noord-Holland, ligt dichtbij de Westeinderplassen. Op de camping biedt men plekken voor caravans, tenten en campers, maar wat hier echt uniek is zijn de Tiny Houses. Aalsmeer staat bekend om haar watersportmogelijkheden en grote verenigingen in zeilen, zwemmen, windsurfen en varen. Daarnaast is het de vestigingsplaats van de grootste bloemenveiling in Europa. Ook ligt camperplaatst Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer, een minicamping in de provincie Noord-Holland, in de omgeving van Amstelveen en Hoofddorp waar grote winkelcentra zijn gevestigd.

Mooie ruime plaats in Noord-Holland

 

Camperplaats Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer maakt het extra gezellig met de aanwezige lieve dieren rondom de camper plekken. U kunt gebruik maken van een fijn en hygienisch sanitair gebouw. Hierbij gaan de douches aan, wanneer u ervoor staat. Ook zijn de mannen en vrouwen douches gescheiden. De minicamping is bijzonder geschikt voor campers en bevat ook meerdere camperplaatsen. Er zijn een aantal uitgebreid faciliteiten die ervoor zorgen dat je ongestoord kan genieten van jouw verblijf. Op Westeinder Vinkhoeve heeft u een standplaats van 7 tot 8 meter lang en is er genoeg ruimte voor een luifel met daaronder een tafel met stoelen. Ook toegang tot WiFi, stroom, water en is het een verlicht terrein. Ook zijn honden (aangelijnd) op de camping toegestaan. Wilt u 's-morgens verzorgd worden? Voor een extra bijdrage kan men u voorzien van een geheel verzorgd ontbijt.

Tiny Houses op Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer

 

Het is mogelijk om vanaf Camperplaats Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer verschillende watersporten te doen of te proberen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een boot, een les windsurfen, kanoën of wakeboarden. Aalsmeer heeft daarnaast een rijke geschiedenis en prachtige natuur waar je meer over kunt leren middels een rondvaart over de westeinderplassen. Op zoek naar leuk activiteiten die je kunt doen rondom deze minicamping? Aalsmeer is een bruisend dorp, waar je werkelijk alles kunt doen. In de directe omgeving van de Vinkhoeve zijn veel verschillende soorten activiteiten mogelijk voor jong en oud. Ook de eiegenaren willen u graag voorzien van diverse mogelijkheden voor een leuke dag.

Wilt u nog meer weten over deze minicamping in Noord-Holland?
Bezoek dan de website van camperplaats Westeinder Vinkhoeve in Aalsmeer.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina