Natuurcamping Oase van de Belvivere in Alcola
Minicamping in regio Ligurië

Natuurcamping Oasi del Belvivere in Arcola (SP), een minicamping in de regio Ligurië, ligt in de bossen van het natuurpark Montemarcello Magra, op enkele km van de Blue Bay van Lerici. De staanplaatsen, alleen geschikt voor tenten, zijn ongeveer 60-150 vierkante meter in gras, in de schaduw, met aansluiting voor drinkwater en elektriciteit, worden begrensd door fruitbomen, bloemen, lauweren, aromatische planten, dus deze kleine camping is een oase om te ontspannen in de natuur, en ook een duurzame, mooie en goede moestuin. De boerderij behorende bij Natuurcamping Oase van de Belvivere in Alcola, een Minicamping in regio Ligurië is net gerenoveerd en voldoet aan alle criteria van biobouw en energiebesparing.

 

 

Gratis voor de gasten van Natuurcamping Oase van de Belvivere in Alcola: het servicecentrum van de camping, uitgerust met keuken, wasmachine en toiletten voor gehandicapten, ruimte-ontspanningsruimte, wi-fi verbinding, barbecue, warm water in de douches, tuinkruiden. Het is ook een paradijs voor liefhebbers van eten en wijnvakanties, met Ligurische lekkernijen, vleeswaren en biologische kazen uit de Val di Vara, typische Toscaanse specialiteiten: testaroli, panigacci, lardo di Colonnata Het is een paradijs voor liefhebbers van duurzaam toerisme en verantwoordelijk voor het ontdekken van artistieke, historische, culturele schoonheden en mensen die nog steeds leven volgens de gebruiken en tradities uit het verleden. Het is een paradijs voor diegenen die graag sporten in contact met de natuur willen doen.

 

De minicamping Oasi del Belvivere bevindt zich op een strategische positie om een prachtige omgeving te bezoeken: Lerici, Portovenere, Cinque terre, de Apuaanse Alpen, allemaal binnen 1 uur bereikbaar vanaf de camping. Ochtend: strand. Namiddag: Hoge berg. Avond: disco. In Lunigiana is het mogelijk. De kleine camping Oasi del Belvivere ligt zo mooi, tussen de Cinque Terre en de Apuaanse Alpen, in een soort klein "middengebied" tussen Ligurië en Toscane, tussen de Cinque Terre en de Versilia, genaamd Lunigiana, een paradijs voor natuurvakanties en voor strandvakanties, uit de verwarring. Waar anders ter wereld kun je zwemmen in de zee, en dan, in 1 uur van gemakkelijk wandelen, kun je jezelf vinden op de top van een piek van bijna 2000 meter, Monte Sagro, en genieten van een panorama dat varieert van Monviso tot Corsica?

 

Bent u ook enthousiast geworden over deze minicamping in de regio Ligurië?
Bezoek dan de website van Natuurcamping Oase van de Belvivere in Alcola.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina