Boerencamping Groot-Antink in Groenlo
Een mini-camping in de Achterhoek, provincie Gelderland

De familie Geerdinck van boerencamping Groot-Antink in Groenlo, de Achterhoek, een minicamping in de provincie Gelderland, heten u graag van harte welkom op hun bedrijf. De Camping is idyllisch gelegen nabij het riviertje de Slinge, 2 kilometer buiten Groelo. Er is plaats voor 15 tenten en/of caravans. Men biedt rust en ruimte, een leuke boerderij winkel, veel groen in de omgeving om lekker te kunnen fietsen. Al met al is boerencamping Groot-Antink in de provincie Gelderland (Achterhoek) een uitstekende plaats om uw tijd op een leuke manier door te brengen.
Boerencamping Groot-Antink in Groelo, Achterhoek

Boerencamping Groot-Antink in Groelo is meer ingericht voor de senioren onder de kampeerders. Er zijn dan ook geen speeltoestellen voor kinderen. Wel zijn er goede sanitaire voorzieningen, zoals 4 toiletten, 3 douches, 3 wastafels en een wascabine. Tevens kunt u, nadat u voor u zelf een heerlijke maaltijd hebt gekookt, de afwas doen bij een overdekte afwasplaats. Op de camping treft u ook een boerderij winkel aan. Hier kunt u allerelei streekprodukten kopen, waaronder meer dan 40 verschillende soorten jam.

Vanuit Boerencamping Groot-Antink in Groenlo, een mooi plaatsje in de Achterhoek, kunt u vele uitstapjes maken, Duidsland ligt op slechts 4 km. In de directe omgeving vindt u een zwembad met een manege, een oude stoomhoutzagerij en een meeuwenkolonie met flamingo's. Mocht u toch liever op de camping blijven dan bestaat de mogelijkheid om ook zelf fruit te plukken. Welke soorten kunt u waneer plukken: vanaf juni: aardbeien, juni: rode aalbessen, juni/juli: zwarte en witte aalbessen, juli: rode en witte kruisbessen, juli: rode en gele frambozen en vanaf eind augustus: bramen.

Minicamping Groot-Antink in de Achterhoek, Gelderland

 

 

Wilt u meer informatie over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Kijk dan eens op de website van boerencamping Groot-Antink in Groelo

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina