Boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik
Familiecamping in de provincie Utrecht

De familie van Vliet heet u van harte welkom op hun boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik, een familiecamping in de provincie Utrecht. Midden in het Groene Hart, in de gemeente Woerden, ongeveer 30 minuten verwijderd van Amsterdam en Utrecht, ligt het melkveebedrijf met zo'n 50 melkkoeien, 25 stuks jongvee en een knuffelweide.Door hun enthousiasme over het boerenleven zijn Wibe en Hendrika in 2005 een boerencamping begonnen. Wanneer u op hun camping bent vertelt men dan ook graag over het reilen en zeilen op de boerderij. U bent welkom op de boerderij / camping met twee hooiberghutten, 10 ingerichte glamping safaritenten en negen kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten. Vanaf de camping kunt u genieten van de op- en ondergaande zon, de groene weilanden, weidevogels en grazende koeien. Een echte landelijke camping dus: boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik, een familiecamping in de provincie Utrecht.

 

Boerencamping 't Oortjeshek in KamerikBoerderij en boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik is een gezellige boerencamping in het Groene Hart. Het kampeerterrein grenst aan het weiland, met een uitzicht over de polder. De camping is voorzien van electriciteit en drinkwater. Voor goede sanitaire voorzieningen is gezorgd. Naast kamperen is er de mogelijkheid tot bed en breakfast in de hooiberghutten of safaritenten. Op het terrein is “het praathuis” te vinden. Hier kunt u allerlei informatie vinden over de omgeving. Daarnaast vinden daar alle kinderactiviteiten plaats en is er tevens een boerderijwinkel aanwezig. Op deze kindvriendelijke camping is er genoeg te doen voor kinderen. Ze kunnen zelfs hun boerenknechtdiploma halen. U kunt een helpende hand bieden op het bedrijf. Vissen en kanoën door de Wetering en de Grecht is zeker ook de moeite waard.

Ongeveer 500 meter van de familiecamping ligt het recreatieterrein Oortjespad en Kameryck, met zijn vele faciliteiten, zoals een kinderboerderij, lig- speel en picknickweide, pitch en putt, peuterbadje met een educatief bezoekerscentrum, restaurant met een zwemplas en een vissteiger. Verder is er een eetcafé op loopafstand. Boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik ligt in de provincie Utrecht. Kamerik e.o. is een schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen. Denkt u eens aan de Nieuwkoopse plassen, Kasteel Haarzuilens, De Heksenwaag in Oudewater en de kaasstad Gouda. Allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit Kamerik. De familie van Vliet bezit vele wandel-, fiets- en kano routes. Op 200 meter afstand zit een fietsenverhuur. Wist u dat Kamerik één van de mooiste dorpen van Nederland is!!

Veld op familiecamping 't Oortjeshek in Kamerik

 

Wilt u meer weten over deze familiecamping in de provincie Utrecht?
Kijk dan eens op de website van Boerencamping 't Oortjeshek in Kamerik.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina