Boerencamping 't Nije Hof in Stadskanaal
Minicamping in de provincie Groningen

De familie van Gend van Camping 't Nije Hof is een gezellige boerenecamping in Stadskanaal in de provincie Groningen. Op het terrein van de camping ligt een mooie grote zwem- en visvijver waarbij het vooral in de warme maanden van het jaar goed toeven is. Er is 24 uur 7 dagen in de week iemand van de camping aanwezig om uw vragen te beantwoorden, om u te helpen met het opzetten van uw caravan / voortent of tent of gewoon voor een gezellig praatje. Op camping ’t Nije Hof in de provincie Groningen staan Rust, Service, Klantvriendelijkheid, Luxe en Gemak zeer hoog in het vaandel.

Boerencamping 't Nije Hof in Stadskanaal

Voor de allerkleinsten onder ons is er een leuke, nieuw aangelegde speeltuin met diverse nieuwe speeltoestellen. In de receptie vindt u de gezamelijke ochtendkrant, diverse bladen en spelletjes zoals darten, sjoelen e.d. Ook kunt u hier onder het genot van een kopje koffie of thee een mooie wandeling of fietstocht uitstippelen.
De camping beschikt over 25 beschutte, ruime plaatsen voorzien van elektra.

Minicamping 't nije Hof in de provincie Groningen

De camping beschikt tevens over 3 volledig ingerichte trekkenshutten voor 4 personen. Wij hebben een nieuw, zeer net en ruim opgezet toiletgebouw voorzien van gescheiden douches, gescheiden dames- en herentoiletten, uriniors en op zowel de dames- als de herenafdeling een invalidetoilet met douche. Beide ruimtes zijn voorzien van wastafels en spiegels.

Wilt u meer informatie over deze boerencamping in de provincie Groningen?
Kijk dan eens op de website van minicamping 't Nije Hof in Stadskanaal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina