Boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede
Minicamping in de provincie Overijssel

De familie Boon, de eigenaren van boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede, een minicamping in de provincie Overijssel, heeft naast deze boerencamping ook nog een vleeskuiken-houderij. De camping is heel mooi gelegen in, zoals men het hier noemt, de tuin van Nederland en is verdeeld in twee verschillende delen: het eerste gedeelte is erg kindvriendelijk en is dus ook voorzien van een speeltuin met diverse atributen. Het tweede gedeelte is gevormd rond een vijver, alwaar de visliefhebbers onder de gasten hun hengel kunnen uitgooien. Dus ook voor u is vast en zeker een mooi plekje te vinden op boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede, een minicamping in de provincie Overijssel.

boerencamping 't Kippeboertje in Enschede, Twente

 

Boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede is gelegen in het mooie landelijke gebied ten zuiden van de stad Enschede. Direct in de omgeving van de camping treft u een receatieplas aan, maar ook voor het maken van hele mooie wandel- en fietstochten leent deze omgeving zich uitstekend. Bossen, heidevelden en meertjes, en natuurlijk de bijbehorende dieren, alles vindt u hier. Maar natuurlijk gaat u ook nog een lekker winkelen of eten in Enschede, Haaksbergen of omgeving. Er zijn mogelijkheden genoeg, zelfs Duitsland ligt op slechts enkele kilometers van de camping.

boerderijcamping 't Kippeboertje in Twente, Enschede, Overijssel

 

De inrichting van boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede is zondermeer goed te noemen. De kampeerplekken liggen op een mooi grasveld en hebben allemaal een electra-aansluiting. U hoeft nooit ver te lopen voor water, want de tappunten zijn op het terrein aanwezig. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en worden goed schoongehouden. Afwassen kan gelukkig overdekt gebeuren. Ook uw fiets kunt u stallen. Voor de kinderen is ook voldoende te doen, hierdoor kunt u rustig genieten van de uitzichten of natuurlijk een mooi boek.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van boerencamping ’t Kippeboertje in Enschede

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina