Boerencamping Lentemaheerd in Uithuizermeeden
Een minicamping in de provincie Groningen

De eigenaren van boerencamping Lentemaheerd in Uithuizermeeden, een minicamping in de provincie Groningen, heten u van harte welkom op hun mooie boerenbedrijf. De familie Oosting woont sinds 1986 op de Lentemaheerd. Een boerderij die al voor de 3e generatie bewoond wordt door de familie. De boerderij is gelegen in het noordelijkste deel van de provincie Groningen. Men geniet van deze mooie plaats en wil dit graag delen met hun gasten. Op het terrein van boerencamping Lentemaheerd in Uithuizermeeden, een minicamping in de provincie Groningen staan 15 ruime kampeerplaatsen tot uw beschikking.

Boerencamping Lentemaheerd in Uithuizermeede, minicamping in de provincie Groningen

Door veranderende economische omstandigheden is men begonnen met het aanbieden van logies en ontbijt, hetgeen later uitgebreid is met de huidige boerencamping Lentemaheerd in uithuizermeeden. De combinatie van deze twee zaken met het boerenleven geeft de familie veel voldoening. Het terrein van de camping ligt de gehele dag in de zon. Rondom zorgen de struiken voor de nodige beschutting, maar door een paar openingen in de beplanting kunt u blijven genieten van het uitzicht over het weidse Groninger land.

Minicamping Lentemaheerd in Uithuizermeeden, boerencamping in de provincie Groningen

 

Boerencamping lentemaheerd in Uithuizermeeden biedt u ruime plaatsen, die allen voorzien zijn van electra. Het sanitair is goed en is voorzien van vloerverwarming. Er zijn 2 toiletten en twee douches. Maar ook is er een wascabine en zijn er twee wastafels. Uw vaat kunt u overdekt doen. In de infobungalow vindt u een schat aan informatie over de omgeving, evenementen, het leven en werken op de boerderij en diverse fiets- en wandelroutes. Voor de gasten die met een kleine tent komen staat hier ook een koelkast en is het weer wat minder mooi dan is dit ook een knusse plaats om even droog te zitten. Ook staat er een televisie met satellietontvangst.

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Lentemaheerd in Uithuizermeeden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina