Boerencamping Le Maire in Julianadorp
minicamping in de provincie Noord-Holland

Boerencamping Le Maire in Julianadorp, een minicamping in de provincie Noord-Holland, is elk jaar van 15 maart t/m oktober open voor kampeerders en bevindt zich langs de Duinenroute voor fietsers in Noord-Holland (knooppunt 9 – 10) vlak naast de Floratuin Julianadorp. De camping ligt op circa 17 minuten fietsen van het strand (Strandslag Julianadorp 4,8 kilometer) met in de omgeving een veelvoud aan activiteiten. De beheerder laat weten dat, zoals het vaak bij een boerencamping is, ook deze camping gelegen in een agrarisch gebied, waardoor er vooral in de zomer sprake is van landbouwverkeer. Naast de kampeermogelijkheid kunt u ook verblijven in de B&B. Op boerencamping Le Maire in Julianadorp, een minicamping in de provincie Noord-Holland, zijn 25 ruime staanplaatsen en de camping is geopend van 15 maart t/m 31 oktober.

Veld van boerencamping Le Maire in Julianadorp

 

Boerencamping Le Maire in Julianadorp is gevestigd langs de spoorlijn in de nabijheid van helicoptervliegveld De Kooy en is door zijn plaatsing een ideale uitvalsbasis om het gebied te verkennen. De havens van Den Helder en Den Oever (Wieringen) en de polder Anna Paulowna zijn voor dagtochten zeer goed bereikbaar. In de directe omgeving ligt dierentuin en landgoed Hoenderdaell. De voorzieningen op de minicamping zijn zeer goed, zo zijn er 2 nette douches, diverse toiletten en wastafels, een electra-aansluiting en parkeergelegenheid buiten het veld. Ook is er Wifi (tegen een kleine vergoeding) voor de gasten beschikbaar. Ook de campers zijn welkom, maar er zijn helaas nog geen voorziening voor het legen van uw chemisch toilet wanneer deze niet-biologisch afbreekbare middelen bevat, dit i.v.m. de aanwezige septic tank.

boerencamping Spoorzicht in Julianadorp, Noord-Holland


Door zijn unieke ligging langs het Noordhollands Kanaal is Boerencamping Le Maire in Julianadorp goed bereikbaar voor watersporters en de recreatievaart. Door de gemeente Den Helder loopt een kanoroutenetwerk en een staande mastroute voor scheepvaart naar het IJsselmeer en via Alkmaar naar Amsterdam. Voor de Spoorbrug over het Noordhollands Kanaal tegenover de minicamping is een vlucht- of overnachtingshaven. Natuurlijk is er veel meer te zien en te beleven in de nabijheid van de camping, daarvoor verwijzen wij u graag naar de website van de camping.

Wilt u dus meer weten over deze minicamping in Noord-Holland?
Bezoek dan HIER de website van boerencamping Le Maire in Julianadorp

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina