Boerencamping "Oda Hoeve" in Kessel
Een boerderijcamping in de provincie Limburg

Op de grens van Noord- en Midden-Limburg tussen Venlo en Roermond ligt het pittoreske, historische Maasdorp Kessel. Hier, in het land van Peel en Maas, vindt u boerencamping Oda Hoeve die in 2001 is opgericht en momenteel bestaat uit campingplaatsen en tevens ruim uitgeruste camperplaatsen. In een bosrijke omgeving dichtbij het natuurgebied “Slawin” en de Heldense Bossen ligt een kleinschalige boerderijcamping achter de boerderij, waar asperges en prei worden geteeld. Wilt u meelopen bij de werkzaamheden van een boerderij en genieten van het prachtige platteland? Dan bent u hier aan het goede adres. Ook is het mogelijk om een tussenstop te maken met een camper, boerencamping Oda Hoeve in Kessel, een boerderijcamping in de provincie Limburg ligt immers in de buurt van Venlo en behoort tot een van de meest populaire doorrij routes wanneer men op vakantie gaat.

Camping Oda Hoeve in Limburg, ruime plaatsen

 

Achter de boerderij in Kessel, waar onder andere asperges worden geteeld, bevindt zich Boerencamping Oda Hoeve met een aantal standplaatsen voor caravans en tenten. Sindskort mag men zich ons ook camper camping noemen en heeft er een uitbreding plaatsgevonden, waardoor er vanaf 2020 ook ruime camperplaatsen aangeboden worden. In feite bent u dus aan het kamperen bij de boer. Wilt u eens een keer iets anders doen en tot rust komen in de natuur dan is de keuze voor deze boscamping de juiste. Er worden in het hoogseizoen leuke activiteiten georganiseerd waaraan iedereen op de boerencamping mag deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan een muziekavond, een tocht in de huifkar of bezoek een van de watergebieden in de buurt waar u kunt deelnemen aan wateractiviteiten.

Mooie plaatsen op Oda Hoeve in Kessel, Limburg

 

Men is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie. Dit betekent dat men voldoet aan de kwaliteitseisen die deze vereniging stelt. Deze SVR-camping is een boerencamping in Limburg, waar u kunt deelnemen aan de activiteiten die een rol spelen op de boerderij. Ontdek waar uw groente en fruit echt vandaan komen! De campingplaatsen zijn ruim genoeg voor campers en caravans en u krijgt een prachtig uitzicht op het Limburgse landschap. Doorbreek de dagelijkse sleur met een kampeervakantie bij boerencamping Oda Hoeve in Kessel


Wilt u meer weten over deze boerencamping in Limburg?
Kijk dan een op de website van boerderijcamping " Oda Hoeve" in Kessel

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina