Boerencamping de Vos in Lemelerveld
Minicamping in de provincie Overijssel

Boerencamping de Vos, een minicamping in de provincie Overijssel, is gelegen in het hartje van Overijssel, aan de rand van het dorp Lemelerveld. Bram en Jenny de Vos zijn in 1997 gestart met deze SVR camping, die dezelfde naam droeg als het melkveebedrijf: Camping “Zorg en Hoop”, sinds enkele jaren SVR camping “De Vos”. Men wil naast de rust, ruimte en gezelligheid die de mini camping biedt, u ook de gelegenheid bieden om kennis te maken met een modern melkveebedrijf. U heeft dus de keuze uit ruime plaatsen, elke plaats is voorzien van elektriciteit. Zowel de tuin als de velden en de paardenbak zijn autovrij, de auto kan geparkeerd worden op de daarvoor bestemde plaatsen. Op een zomeravond, in een luie stoel voor uw caravan, camper of tent genieten van het weidse landschap? Dat kan bij Boerencamping de Vos in Lemelerveld, een minicamping in de provincie Overijssel!

Boerencamping de Vos in lemelerveld, mini camping in Overijssel


Op het moment dat u de laan van Boerencamping De Vos in lemelerveld oprijdt, wordt u aangenaam verrast door de ruimte en de rust, die het bedrijf uitstraalt. Iets wat Bram en Jenny zelf koesteren en hopelijk u als campinggast ook. Aan de linkerkant maakt u kennis met het eerste gedeelte van de mini camping: een mooie tuin met als blikvangers: ruime standplaatsen, een prachtige boom (Sequoia) en de vijver. Als u rust en privacy zoekt, kies dan voor een plekje in deze prachtig aangelegde tuin. Een andere mogelijkheid is een staanplaats op het veld met in het midden het speeltoestel voor de kinderen. Veel gezinnen met jonge kinderen willen graag hier een plekje. Bovendien ligt er vlak naast het veld een grote zandbak met een speeltoestel. Ook staan er naast het veld tientallen fietsjes en skelters. De kinderen vermaken zich wel en maken snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Vier staanplaatsen staan net buiten het veld. Deze plaatsen geven vrij uitzicht over de landerijen met op de achtergrond de Archemerberg en de Lemelerberg. De oude paardenbak is omgetoverd tot camperplaatsen. Door de verharding zijn dit de beste plaatsen voor de campers, maar natuurlijk kunnen ook hier caravans staan.


Minicamping de Vos, boerderijcamping in Lemelerveld

Centraal gelegen zijn de sanitaire voorzieningen, zandbak en de recreatieruimte. Aanwezig in de recreatieruimte zijn onder meer een tafeltennistafel, klein biljart, dartbord, gezelschapsspelen, tijdschriften en TV. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om te genieten van de mooie zonsondergangen. Inmiddels zijn Bram en Jenny een aantal jaartjes verder met de mini camping en ze kunnen gerust stellen dat het zeer succesvol is geweest! Men heeft al zeer veel campinggasten mogen ontvangen. Het grootste compliment komt van de campinggasten zelf: ze komen met regelmaat terug om hier, op Boerencamping de Vos in Lemelerveld, vakantie te vieren. Hieronder vind u een aantal citaten welke stonden beschreven in het gastenboek: Gastvrijheid en gezelligheid, Overweldigende bloemenpracht, De vele skelters en fietsjes, Net en schoon sanitair, Het verzorgde terrein. Kortom, een camping geschikt voor iedereen.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Overijssel?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping de Vos in Lemelerveld.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina