Mini camping De Christoffelhoeve in Elsendorp
Een boerencamping én meer in de provincie Nrd Brabant

Jan en Christa Fonken heten u van harte welkom op de boerencamping Christoffelhoeve, een minicamping in Elsendorp, in de provincie Noord-Brabant. Elsendorp, het meest vernieuwend dorp van Nederland in 2007. Bij de Christoffelhoeve is een melkveebedrijf waar twee maal daags de koeien gemolken worden. Gasten op de Boerencamping Christoffelhoeve in Elsendorp, een minicamping in Noord Brabant, mogen er rondkijken en de kalfjes aaien.

Boerencamping Christoffelhoeve in Elsendorp, Noord-Brabant

 

SVR mini-camping de Christoffelhoeve in Noord-Brabant is geheel nieuw aangelegd met zeer ruime plaatsen. De camping ligt in een bosrijke omgeving . Er is ook een Bed & Breakfast in "het Christoffeltje" een bijzonder leuk huisje voor twee personen. Een belevenis is het "Hooitel": slapen in het hooi, u heeft het altijd al willen ervaren!! Ook zijn er drie plaggenhutten waar je kop-aan-kop kunt slapen. Het is op deze boerderij echt een andere kijk op slapen. Kamperen bij de boer was nog nooit zó leuk.

Naast kamperen biedt boerencamping Christoffelhoeve vele andere activiteiten. U vindt er het "blotevoetenpad" een belevingspad met verschillende ondergronden. Spelenderwijs en gezond bewegen voor jong en oud. Verder kunt u boerengolf spelen, een leuke en hilarische soort van golfen in het weiland. Na deze en andere activiteiten is het goed vertoeven op het boerenterreas, waar u rustig in de zon geniet van koffie en boerencake. Het motto van Jan en Christa is: "’S AVONDS OF S’ MORGENS GEBELD, ’S MIDDAGS IN ’T VELD!"

Christoffeltje bij boerencamping Christoffelhoeve


Wilt u meer weten over deze boerencamping in de provincie Noord-Brabant?
Bezoek dan een de website van boerencamping de "Christoffelhoeve" in Elsendorp

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina