Boerencamping Zonnehoeve in Oudenhoorn
Minicamping in de provincie Zuid-Holland

Boerencamping Zonnehoeve in Oudenhoord, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, is een kleine camping op het eiland Voorne Putten. Als u op zoek bent naar een rustige en kleinschalige familiecamping met veel privacy en groen? Dan bent u in Oudenhoorn aan het goede adres! Bij uw aankomst kiest u zelf uw plaats uit, voor korte of langere tijd, aan u de keuze. Er is ook een zeer comfortabele en geheel omheinde vakantiehuisje in de woonboerderij voor 2-5 personen. Op boerencamping Zonnehoeve in Oudenhoorn, een minicamping in de provincie Zuid-Holland, zijn 40 kampeerplaatsen beschikbaar.

 

Boerencamping Zonnehoeve beschikt over een aantal basisfaciliteiten waarvan de eigenaren denken dat deze bijdragen aan uw vakantiegevoel, zoals gratis warm water, toiletpapier op de toiletten en een afsluitbare fietsenstalling waar u uw e-bike eventueel ook op kunt laten. Het sanitair is in het achterste gedeelte van de boerderij en wordt dagelijks schoongemaakt. Er is gratis draadloos internet (WiFi) rondom het hoofdgebouw. In de recreatieruimte is een tv, ping pong tafel, sjoelbak, boekenkast en een leestafel. U kunt uw fiets stallen en opladen in de daarvoor bestemde schuur. Hier is ook een oplaadpunt voor de e-bike. Elke staanplaats heeft een eigen stroomaansluitingen met 6 Ampère (inclusief). Verder zijn er meerdere tappunten per veld voor schoon (drink)water. In het afwasgedeelte is een wasmachine en droger aanwezig. Van de droger kunt u gratis gebruik van maken. Wasmachine muntjes zijn te verkrijgen bij de receptie. Op de velden zijn verschillende speelplekken ingericht. Zo hebben we een trampoline, schommels en een glijbaan met zandbak. Daarnaast is er een groot assortiment skelters, fietsjes, karretjes, etc.

 

Voorne Putten, het eiland waar Boerencamping Zonnehoeve op gelegen is, is het bovenste eiland van de Zuid-Hollandse Eilanden en daarmee dus Zuid-Holland. Wel heeft het alle voordelen van Zeeland, zoals de vele zonne-uren en de kilometers duin en strand. Bekende historische vestingsteden op fietsafstand zijn Hellevoetsluis en Brielle, Leuke badplaatsen zijn Rockanje en Oostvoorne. Er is genoeg te doen op sportief én cultureel gebied voor jong én oud. Denk aan fietsen, wandelen en vogelspotten in natuurgebieden zoals de Bernisse, Benikkerslikken of het eiland Tiengemeten.

 

Wilt u meer weten over deze mini camping in de provincie Zuid-Holland?
Bezoek dan hier de website van Boerencamping Zonnehoeve in Oudenhoorn

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina