Boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela
Minicamping in de provincie Groningen

De familie Hoiting zijn de eigenaren van boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela, een minicamping in de provincie Groningen. De camping beschikt over 15 kampeerplaatsen die allemaal mooi beschut liggen. Dit is een camping zonder al te veel vertier. U dient zich zelf te vermaken, maar dat zal geen probleem zijn. Natuurlijk gaat men ook hier met de tijd mee: U kunt hier als gast t u beschikken over gratis draadloos internet (WiFi). U ziet het al, boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela, een minicamping in de provincie Groningen is een camping die volop in het leven staat.

boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela, provincie Groningen

Boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela is het gehele jaar open. Er zijn ruim voldoende sanitaire voorzieningen beschikbaar, zoals 3 douches, 3 toiletten en een invaliden douche/toilet. In het sanitair gebouw is vloerverwarming aangelegd, waardoor u ook buiten de zomer aangenaam kunt verblijven in het sanitairgebouw. Iedere plaats is voorzien van een stroomaansluiting, vanaf een deel van de camping kijkt u uit over de landerijen en kunt u genieten van prachtige vergezichten.

MINICAMPING wEL wAIT IN nIEUWE pEKELA

 

Wilt u een kijken wat een boerenbedrijf inhoudt? Dan bent u op boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela op het juiste adres. Vanaf deze camping kunt u wandelen, fietsen, vissen. Of bezoek eens de vesting Bourtange of de moderne Blauwe Stad. Voor een relaxte vakantie in het mooie Groningen is deze vamping een uitstekende uitvals basis. Iedere seizoen heeft zo zijn bekoringen. Wij weten bijna zeker dat u hier terug zult keren als u deze camping eens bezocht hebt.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan eens de website van boerencamping Wel Wait in Nieuwe Pekela.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina