Boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Kamperen in de natuur, dat is wat de Boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk, een minicamping in de provincie Noord-Holland u biedt. Het 3 ha grote terrein heeft een grote variatie: grasstroken worden afgewisseld met ruiger terrein en weide, een boomgaard, sloten, waterpartijen en veel boerenland. Er zijn 15 plaatsen beschikbaar. Wat is er mooier dan zelf een plaats uit te zoeken: dicht bij het riet, met uitzicht op watervogels en koeien, beschut achter een bosje, heerlijk in de zon, ver weg op een idyllisch plekje, of toch lekker dicht bij het sanitair? Ook kleine campers zijn welkom, waarvoor een aparte verharde standplaatsen beschikbaar zijn, om te voorkomen dat het voertuig in de veengrond wegzakt. Boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk, een minicamping in de provincie Noord-Holland, heeft geen afgebakende plekken, dus overal heeft u uitzicht en waant u zich in de natuur.

Boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk beschikt over heel ruim en net sanitair. Over het terrein verspreid zijn aansluitingen met 6A stroom. De Minicamping is een autovrij kampeerterrein. Auto’s worden geparkeerd op de parkeerplaats, dit komt de rust en veiligheid van iedereen ten goede en het terrein blijft daardoor ook mooier. Er is gratis Wifi beschikbaar. Er zijn ook nog twee huisjes en een hooiberghut. Kinderen kunnen zich ook uitstekend vermaken op de camping, er is o.a.een trampoline, een tafeltennistafel.


Het kampeerterrein van boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk ligt in de zeevang (vroeger in de vang v/d Zuiderzee) waar vele kleine dorpjes zich in het waterrijke veenlandschap bevinden, nu het Nationale Landschap Laagholland. Waar je heerlijk kan kanoën, wandelen, fietsen naar o.a. Edam (kaasmarkt), IJsselmeer en Volendam kan bezoeken. Aan het boerencampingterrein ligt een aanlegsteiger en een startplaats van waaruit met kano’s verder de polder ingetrokken kan worden. De zeevang ligt ten noorden van Purmerend en in het een geweldig mooi polderlandschap met veel vrij liggende fietspaden.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan de website van Boerencamping Weidevogelzicht in Kwadijk.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina