Boerencamping TuinGoed Bonatèr in Venhuizen
Minicamping in de provincie Noord-Holland

Sinds medio 2012 is boerencamping TuinGoed Bonatèr in Venhuizen, een minicamping in de provincie Noord-Holland geopend. De camping is gelegen bij het groentebedrijf met dezelfde naam en is natuurlijk een mooie aanvulling op het geheel. Hier kunt u genieten in een oase van rust en ruimte. Dus als u wilt verblijven op een in bedrijf zijnde tuinderij, kom dan gerust een kamperen op Boerencamping TuinGoed Bonatèr in Venhuizen, een minicamping in de provincie Noord-Holland.

Boerencamping TuinGoed Bonater in Venhuizen, minicamping in Noord-Holland

 

Sinds juli 2012 is het mogelijk om op de boerencamping TuinGoed Bonatèr in Venhuizien te verblijven. Omdat alles hier op biologische wijze geschiedt zult u bijvoorbeeld géén stortplaats voor een chemisch toilet aantreffen. Er zijn 25 plaatsen voor de kampeerders (caravan of tent) beschikbaar. DE sanitaire voorzieningen bestaan uit 2 douches, 2 toiletten en een was- en spoelgelegenheid. In principe is uw huisdier welkom, zolang u het aangelijnd houdt en buiten het terrein uitlaat. Graag wel even overleggen voor u uw dier(en) meeneemt. Het totaal aantal kamperende dieren dient namelijk beperkt te blijven, ook gezien de eigen (grote) have.

TuinGoed Bonatèr

TuinGoed Bonatèr, waar de gelijknamige boerencamping is gevestigd, is een biologisch-dynamische tuinderij waar groenten, fruit, kruiden en bloemen worden verbouwd. Verder zijn er kippen, schapen, katten, honden en een paard. De opbrengst van de tuinderij wordt onder andere verkocht via het Proefpakket: ons wekelijkse, biologische groentetas abonnement. In de boerderijwinkel zijn ook eigen producten zoals jams en eieren te koop. De mogelijkheid is er ook om zelf groente en fruit te oogsten. Voor het maken van uitstapjes zijn er ook genoeg mogelijkheden: Hoorn, Enkhuizen, Medemblik. Stuk voor stuk leuke plaatsen om eens te bezoeken.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Noord-Holland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping TuinGoed Bonatèr in Venhuizen

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina