Boerencamping Rosenboom in Benschop
Minicamping in de provincie Utrecht

De familie Rosenboom heten u van harte welkom op de boerencamping Rosenboom in Benschop, een minicamping in de provincie Utrecht. De minicamping maakt deel uit van Recreatie Landschap Rosenboom, bestaande uit de mogelijkheid om op de boerencamping te verblijven en het organiseren van kano-, fiets- wandel- en fluisterbootarrangementen. Bij de camping is ook Gasterij "de Toren" gevestigd. Het boerenbedrijf is een melkveebedrijf dat volledig in bedrijf is. Een leuke wetenswaardigheid is dat hetde oudst in werking zijnde boerderij van Nederland is, al sinds 1561! Het mooie van deze camping is dat de plaatsen allemaal gelegen zijn op eilandjes. U heeft vanaf boerencamping Rosenboom in Benschop, een minicamping in de provincie Utrecht, een schitterend uitzicht over de polder.

 

Boerencamping Rosenboom in Benschop, minicamping in de provincie Utrecht

 

De 24 kamperplaatsen op boerencamping Rosenboom in Benschop zijn verdeeld over 14 eilandjes. Op iedere plaats is een water en 16amp. stroomaansluiting. Het sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming. Hierin bevinden zich 4 douches, twee met wastafel en 4 toiletten (dames en heren gescheiden). De douches zijn gratis. Het warme water wordt op een milieuvriendelijke manier voorverwarmd via warmtepanelen op het dak van het sanitairgebouw. Er zijn een wasmachine en droger aanwezig. Er zijn vele activiteiten mogelijk, zoals reeds genomend zijn er diverse arrangementen te boeken. Er is Wfi beschikbaar bij de gasterij en op het terras.

 

Minicamping Rosenboom in Utrecht, boerencamping in Utrecht

 

Vanaf boerencamping Rosenboom in Benschop zijn vele activiteiten te ondernemen. Er zijn vele fiets- en andelroutes in de nabijheid van de minicamping. Er zijn diverse routes, tussen 21 en ruim 60 kilometer voor de fietsers en rond de 15 kilometer voor de wandelaars. De routekaarten zijn op de camping verkrijgbaar. Ook het beklimmen van de uitkijktoten op de camping is de moeite waard, u heeft een schitterend uitzicht over de Lopikerwaard. En natuurlijk ligt de minicamping heel centraal,veel natuurgebieden maar ook de grote steden als Utrecht, Amersfoort en Amsterdam zijn goed te bereiken.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Utrecht?
Bezoek dan eens de website van Boerencamping Rosenboom in Benschop.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina