Boerencamping QKLQ in Angeren
Minicamping in de provincie Gelderland

Anne-Marie en Ben Roelofs zijn het eigenaarspaar van Boerencamping QKLQ in Angeren, een minicamping in de provincie Gelderland. Naast de camping heeft men, zoals uit de naam van de camping gehaald kan worden, een pluimveebedrijf. Maar daarnaast zijn er ook nog enkele andere dieren op Boerencamping QKLQ in Angeren, een minicamping in de provincie Gelderland

minicamping QKLQ in Angeren

 

Boerencamping QKLQ in Angeren beschikt over 15 ruime standplaatsen. Daarnaast is er natuurlijk ook een sanitairgebouw waar 5 toiletten, 4 douches, zelfs een familiedouche en een ruimte waar de wastafels gevestigd zijn. Ook een overdekt aanrecht voor uw vaatwas is in dit gebouw gevestigd. Ook staan er een aantal bijzondere 4 persoons Ger tenten op het terrein. Deze zijn te huur.

boerderijcamping QKLQ in Angeren, Gelderland

 

Het gebied waar boerencamping QKLQ in Angeren ligt is een bijzonder gunstig uitgangspunt om mooie wandel- en fietstochten te maken zijn. Maar ook mountainbike routes zijn er volop. Verder kunt u natuurlijk de mooie gebieden, zoals de Postbank, de Veluwe en de Ooypolder. Maar ook kunt u vanaf deze camping zo de dijk op en genieten van de mooie vergezichten over de Waal en de Rijn.

 

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Gelderland?
Bezoek dan eens de website van boerencamping QKLQ in Angeren.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina