Minicamping Oranjepolder in Arnemuiden
Een boerencamping in de provincie Zeeland

De familie Kodde van Mini-camping ‘Oranjepolder’ in Arnemuiden, een boerencamping in de provincie Zeeland, nodigt u uit voor een bezoekje aan hun boerderij, een akkerbouwbedrijf, en camping. De camping van de familie is een kleine camping met een maximum bezetting van zo’n 15 eenheden. Op de boerderij zijn schapen, ganzen, een geit, poezen en een hond. De 60 melkkoeien worden gemolken op de andere boerderij, die wel tot het zelfde bedrijf hoort, maar waar je hier niet veel van merkt. Wel mag je er altijd gaan kijken, als de koeien gemolken worden. Zoals u ziet een echte boerenbedrijf naast de minicamping Oranjepolder in Arnemuiden, een boerencamping in de provincie Zeeland.

Boerencamping Oranjepolder in Arnemuiden, Zeeland

In mei, juni en september is er met name voor de fietsende gasten van minicamping Oranjepolder in Arnemuiden veel te doen. Er zijn allerlei fietsroutes, denk aan het schitterende Waardevol Cultuur Landschap van de 'Zak van Zuid-Beveland', met in mei z'n bloemdijken, meidoorn en fluitekruid. In de zomer loopt ergens op die dijkjes de schaapskudde op weg naar de schaapskooi van Nisse. Het rondje 'Veerse meer' is dan wel voor de geoefende fietser, je kunt het makkelijk inkorten door b.v. 1 of 2 x de oversteek te maken met de fiets/voetpontjes: de vroegere oversteekveren, nu weer toeristisch in de vaart. Zo zijn er meerdere van die leuke 'fietsrondjes met een pontje'.

Boekt U bij ons in de maanden juni en september, dan heeft U het voordeel van een extra korting op de voor/naseizoen prijs. Zie voor actuele prijzen dewebsite van de minicamping Oranjepolder in Arnemuiden onderaan deze pagina. U wordt ontvangen met koffie en een Zeeuwse bolus en u krijgt een mapmet originele fietsroutes. Bij voldoende belangstelling is er een excursie naar èèn van de leuke boerderij aktiviteiten op Zuid-Beveland. Ook voor de stacaravan geldt een extra korting in deze maanden in de vorm van gratis bed- en keukenlinnen. Mini-camping Oranjepolder ligt even buiten het vissersdorpje Arnemuiden, ong.2 km van het Veerse Meer. Hier kun je zwemmen, zeilen, surfen en vissen. Er is een jachthaven met winkel, je kunt er zeilbootjes huren er is een catamaranclub, kortom, alles voor de watersport. Ook de fietsers komen aan hun trekken, en niet alleen op Walcheren.

Minicamping Oranjepolder in Arnemuiden, provincie Zeeland

Arnemuiden ligt 7 km ten oosten van Middelburg, in de 'hals' van Walcheren, en 5 km vanaf Veere, allebei monumentale, historische stadjes. In Veere raakje nooit uitgekeken en geshopped. Met de kinderen de grote Dom beklimmen of door de onderaardse kazemat rennen. Vergeet niet een poosje te kijkenbij de sluis. De hele dag door gaat daar van alles doorheen, imposante rijnaken, eenvoudige zeilbootjes, maar ook luxe jachten en scouting sloepjes. Koop een ijsje en geniet! Middelburg, ooit monumentenstad, met het Miniatuur Walcheren, moet U zelf komen zien! We kunnen nu eenmaal niet alles vertellen, maar het is hier zonder meer de moeite waard! Enne, wilt U met de auto wat verder? Met de nieuwe Westerschelde tunnel bent U in een wip in Vlaamsestadjes als Brugge en Gent. En komt U toch alleen voor het strand? In een klein halfuurtje vanaf minicamping Oranjepolder in Arnemuiden bent U overal aan de Walcherse kust, van Vlissingen tot Vrouwenpolder.

Wilt u meer weten over deze minicamping in de provincie Zeeland?
Kijk dan eens op de website van minicamping Oranjepolder in Arnemuiden.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina