Boerencamping Ora et Labora in De Waal(Texel)
Minicamping in de provincie Noord-Holland

De familie Roeper, zijn de eigenaren van minicamping Ora et Labora, een boerencamping in De Waal, op het wonderschone waddeneiland Texel, provincie Noord-Holland. Deze camping is voorzien van 10 ruime standplaatsen en vanaf iedere plaats is het genieten van de prachtige zonsopkomst. Mocht het eens hard waaien dan heeft u op minicamping Ora et Labora in De Waal, een boerencamping in de provincie Noord-Holland, altijd een goede besGoede beschutting van bomen en nabij gelegen binnendijk.

Minicamping Ora et Labora op Texel, provincie Noord-Holland

Minicamping Ora et Labora in De Waal is open van 15 maart tm 31 october. Mocht u mooie fietstochten over het eiland Texel willen maken en u heeft geen fiets meegenomen dan kan de huur ter plaatse geregeld worden. Nabij de camping bestaat tevens de mogelijkheid voor de huur van een 4 persoons chalet. Het geheel is zeer compleet en verzorgd ingericht. Binnen vind u, wc, douche, koelkast/vriezer, twee één persoons bedden, een stapelbed, tv, radio cd speler en natuurlijk een complete keuken.

Vanaf minicamping Ora et Labora in De Waal kunt u natuurlijk allerlei activiteiten ondernemen die op Texel te beleven zijn.
Zo kunt u heerlijke wandelingen maken, fietstochten, natuurlijk vissen etc. Informatie hierover kunt u halen bij het VVV kantoor. Ook bezoekjes aan de dorpen met hun vele terrassen zijn een genot om te doen. U treft hier de onspannen bevolking van het eiland zelf en natuurlijk allemaal blije bezoekers.

Minicamping Ora et Labora op Texel, Noord-Holland

 

Wilt u meer weten over deze boerencamping op Texel?
Bezoek dan eens de website van minicamping Ora et Labora in De Waal.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina