Boerencamping OP29 in De Wilp
Boerderijcamping in de provincie Groningen

Boerencamping OP29 in De Wilp, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is een camping die kampeer gelegenheid biedt voor 10 sta plaatsten. U bent welkom met uw tent, caravan of camper. De camping ligt net buiten het dorp De Wilp en op loopafstand van het maisdoolhof. Vanaf de camping is de provincie paal te zien van Groningen naar Friesland. De provincie grens Drenthe is op 10 kilometer afstand vanaf de camping. Om het campingveld ligt grasland waardoor u in de schemer en de vroege dauw kunt genieten van de reeën, konijnen en ander wild die over het grasland lopen. Vanaf de uitkijktoren op Boerencamping OP29 in De Wilp, een boerderijcamping in de provincie Groningen, is het spotten een genot.

Boerencamping OP29 in De Wilp, Groningen

Alle kampeerplaatsen op Boerencamping OP29 in De Wilp zijn voorzien van 6 Amp stroom. De camping heeft twee douches zonder munten, twee toiletten en een overdekte afwasplaats. Een koelkast is er voor algemeen gebruik.
Aan de achterzijde van het douche/toiletgebouw staan de containers voor gescheiden afval. Parkeergelegenheid bevindt zich naast de boerderij. Het is toegestaan om bij aankomst en vertrek het kampeerveld op te rijden. Dit komt de rust en veiligheid voor de gasten ten goede. Huisdieren zijn welkom op deze minicamping in de provincie Groningen.

Ruime plaatsen op deze leuke camping

In de directe omgeving van boerderijcamping OP29 in De Wilp kunt u heerlijk wandelen en/of fietsen over de diverse routes. Zo is er het Kale Jonkerspad, het Witte Nonnenpad, Nanninga’s bos, Landgoed de Slotplaats in Bakkeveen en de uitkijktoren in Bakkenveen. Het dorp Marum dat op 2 kilometer afstand ligt heeft diverse winkels waaronder twee supermarkten, een LIDL en AH. De weekmarkt is op de vrijdagmiddag. Winkelen kunt u in de bruisende stad Groningen. De Herenstraat is een zeer geliefde winkelstraat. De stad heeft twee maal per week een weekmarkt. Groningen staat bekend om zijn gezellige terrassen en leuke restaurantjes. Ook de omliggende dorpen Leek en Roden zijn een aanrader om te bezoeken. Zo heeft Leek het familiepark Nienoord en waterrecreatie aan het Leekstermeer. Kortom, er is voldoende te beleven in de omgeving van minicamping OP29.

Wilt u meer weten over deze boerderijcamping in de provincie Groningen?
Bezoek dan de website van Boerencamping OP29 in De Wilp.

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina