Boerencamping Farm & Camping Lazy in Cerovo Lazy
Minicamping in Slowakije

Daar waar de lucht zuiver is en de natuur nog puur, ligt in een zonovergoten vallei de boerencamping 'Farm & Camping Lazy' in Cerovo Lazy, een minicamping in Slowakije. Een kudde melkschapen, -geiten, een koppel kippen, drie ponies en een tweetal scharrelvarkens wonen samen met Arnold, Bernadette en Katinka op deze idyllische plek. In de boomgaard staan picknicktafels en kunnen gasten genieten van fris, een biertje of lokale wijn en natuurlijk van de geiten- of schapenkaas van de boerderij zelf. Eén keer in de week kunt u aanschuiven bij de gezamenlijke maaltijd. Biologische groenten kunt u zelf uit de plukmoestuin halen en het water komt uit de eigen zuivere bron. Hutten bouwen, zwemmen, spelen in de boomgaard en ‘s middags ponyrijden of meehelpen met het melken van de geiten: ook voor kinderen is boerencamping 'Farm & Camping Lazy' in Cerovo Lazy, een minicamping in Slowakije, een waar paradijs.

Puur kamperen, met hele ruime kampeerplekken, je eigen kampvuur bij de tent of caravan en schoon en nieuw sanitair. Het kampeerveld van boerencamping Farm& camping Lazy in Cerovo Lazy is zeer ruim en aan de zuidkant begrensd door een bos. Er zijn tien stroomaansluitingen van 4 en 6 ampère en als je hier geen gebruik van maakt, ben je nog vrijer in de keuze van een plek. Er is ook een comfortabel ingerichte de Waard-tent te huur. De belangrijkste activiteit op minicamping Lazy is: geen activiteit! Geniet van de rust en de natuur om je heen. Droom weg bij een eindeloze sterrenhemel en word wakker met de geluiden van de ontwakende natuur.

Boerencamping Farm & Camping Lazy in Cerovo Lazy ligt in een van de puurste en ongereptste gebieden van Slowakije met veel wild en een bijzonder reptielenreservaat om de hoek. U krijgt een boekje over de omgeving met tips voor uitstapjes, restaurants, zwembaden en meertjes. Zes gemarkeerde wandelroutes vertrekken vanaf de camping: wandelkaarten en GPS krijgt u gratis mee. Niet ver van de camping liggen diverse kastelen, middeleeuwse ruïnes, thermaalbaden en de historische stad Banská Štiavnica (50 km). Hartje Boedapest ligt op twee uur rijden. Op het terrein is wifi aanwezig. Farm & Camping Lazy is in 2013 en 2014 met een ZOOVER Award voor leukste camping van Slowakije, kreeg drie sterren van de ANWB en kreeg het predicaat 'Charme Camping'.

Wilt u meer weten over deze minicamping in Slowakije?
Bezoek dan HIER de website van boerencamping Farm & Camping Lazy in Cerovo Lazy

 

Volg ons op:

Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter Volg ons op Google+

Deel deze pagina